Rohkema info nägemiseks:

KUUSEMÄE INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1788; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KUUSEMÄE INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast rahulikku pelgupaika, kus metsa sosinad kutsuvad sind lõõgastuma ja uuenema. Kuusemäe Puhkemajas pakume sulle põgenemist looduse südamesse ilma kodumugavustest loobumata. Meie hubane puhkemaja, mis asub lopsaka roheluse keskel, on täiuslik taganemispaik neile, kes otsivad rahu ja privaatsust.

Meie kahe magamistoaga puhkemaja on varustatud kõigi kaasaegsete mugavustega, mida vajad mugavaks peatumiseks. Naudi tasuta WiFi, kaabeltelevisiooni, lameekraaniga televiisori, pesumasina ja täielikult varustatud köögi koos külmikuga mugavusi. Astu rõdule või terrassile ja hinga värsket õhku või lõõgastu meie mullivanni ja sauna võimalustes.

Asudes Rägaveres, on Kuusemäe Puhkemaja vaid lühikese autosõidu kaugusel, pakkudes nii mugavust kui ka eraldatust. Privaatse parkimisala ja võtmeta sisenemissüsteemiga on sinu saabumine sama sujuv kui metsatuul. Meie kinnistul on ka võrkpalliplats neile, kes soovivad rahu keskel aktiivsena püsida.

Avasta lähedal asuvaid radu ja maalilisi maastikke, mis kõik asuvad meie võluva kodu läheduses. Olgu plaanis romantiline puhkus või pere seiklus, meie puhkemaja on sinu täiusliku puhkuse jaoks ideaalne baas.

Broneeri oma peatumine täna ja sukeldu looduse vaikusesse ja ilusse, nautides meie metsaparadiisi mugavust. Sinu seiklus algab siin Kuusemäe Puhkemajas.

Küsimuste korral või oma rahuliku pelgupaiga reserveerimiseks ära kõhkle meiega ühendust võtta aadressil info@kuusemaepuhkemaja.ee või helista meile numbril (+372) 509 3114. Koge rahu ja vaikust looduses. Broneeri oma puhkemaja täna ja naudi mugavust otse looduse keskel.

KUUSEMÄE INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin S.

Tõeline looduse lähedus ja kodune mugavus.

- Paul K.

Suurepärane teenindus ja ilus keskkond.

- Tiiu S.

Kodu eemal kodust, täiuslik puhkus.

Kuidas mõjutab metsapuhkus tervist ja heaolu?

Kujutage ette ärkamist lehtede õrna sahinaga ja metsalindude pehme koorilauluga. See on reaalsus metsapuhkuse kodudes, kus looduse ilu ei ole lihtsalt vaade aknast, vaid sukeldumine elamusse. Metsapuhkuse kodud pakuvad ainulaadset mugavuse ja metsikuse segu, olles mõeldud neile, kes soovivad põgeneda linnaelu saginast ja sagimisest. 1. Võrdlematu rahu ja privaatsus Üks veenvamaid põhjuseid metsapuhkuse kodu valimiseks on rahu, mida see pakub. Kaugel linnakeskkonna müra ja segajate eest võimaldab metsa taganemine nautida loodusmaailma rahulikkust. Privaatsus on tänases maailmas luksus ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised tegevused aitavad sul looduses lõõgastuda ja taastuda?

Linnakärast eemale põgenemine, et sukelduda looduse rahusse, on aegade jooksul au sees olnud traditsioon. Lehtede sahin, lindude siristamine ja oja õrn vulin võ
ssb.ee
Linnakärast eemale põgenemine, et sukelduda looduse rahusse, on aegade jooksul au sees olnud traditsioon. Lehtede sahin, lindude siristamine ja oja õrn vulin võivad toimida kui palsam väsinud hingele. Selles juhendis uurime mitmeid viise, kuidas loodus aitab teil lõõgastuda, taastuda ja taasühenduda oma sisemise rahuga. Teaduslikud uuringud on järjepidevalt näidanud, et aja veetmine looduses võib meie vaimsele ja füüsilisele heaolule avaldada sügavat mõju. Stressi vähendamisest ja meeleolu parandamisest kuni keskendumisvõime tõstmise ja loovuse suurendamiseni pakub suur õues palju tervisele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.