Rohkema info nägemiseks:

UUSAURA KORISTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud põhjalikule koristusele ja hooldusele eramajades, kuurortides ja äriruumides, tagades puhta ja mugava keskkonna oma klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud ettevõte, mis keskendub teie kodu ilu ja puhtuse säilitamisele. Meie teenuste hulka kuuluvad eramajade koristus, üldpuhastus, resortide hooldus ja eraisikute haljastusteenused.

UUSAURA KORISTUS OÜ meeskond on kogenud ja professionaalne, tagades, et teie kodu saab alati parima hoolduse. Meie eramajade koristusteenus hõlmab kõiki olulisi alasid, sealhulgas elutuba, kööki, vannitube, magamistube ja koridore. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi puhastusvahendeid ja -seadmeid, et tagada pindade sügavpuhastus ja tolmu ning plekkide eemaldamine. Teie kodu on meie jaoks oluline, ja me teeme kõik selleks, et see oleks teile ideaalne pesa.

Kui olete õnnelik resorti omanik, teate, et selle külaliste vastuvõtmine ja hooldamine nõuab erilist tähelepanu. UUSAURA KORISTUS OÜ pakub professionaalset resortide hooldust, mis hõlmab kõike alates majutusruumide koristusest kuni basseinialade ja rohealade hoolduseni. Teie resorti külastajad märkavad meie pühendumust puhtusele ja kvaliteedile ning see aitab suurendada nende rahulolu ja lojaalsust.

Lisaks hooldusele pakume eraisikutele ka haljastusteenuseid, et muuta teie õueala ilusamaks ja funktsionaalsemaks. Kas soovite luua imelise aia, hooldada muru või rajada terrassi, oleme teie jaoks siin. Meie ekspertide meeskond aitab teil luua unikaalseid ja kaunilt kujundatud välialasid, mis vastavad teie soovidele ja vajadustele.

Kokkuvõttes on UUSAURA KORISTUS OÜ teie usaldusväärne partner, kui tegemist on kodu, resorti või õueala hooldamisega. Teie rahuolu ja kodu sära on meie peamine eesmärk. Võtke meiega ühendust, ja me leiame teie jaoks alati parima lahenduse!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5688 6296

 

UUSAURA KORISTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli R.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte koristusteenustega. Nende meeskond on alati olnud professionaalne.

- Mari-Liis T.

Ettevõtte koristusteenused on olnud meie äri jaoks hindamatuks abiks. Nende meeskond on alati sõbralik.

- Jaan K.

Kindlasti tellin neilt uuesti ja soovitan kõigile, kes otsivad kvaliteetset koristusteenust. Suured tänud teile!

Mis on koristusteenuse eelised?

Kodu on meie pelgupaik ja oluline on, et see oleks alati puhas ja korras. Kodu ei ole mitte lihtsalt hoone, vaid koht, kus loome mälestusi, jagame erilisi hetki pere ja sõpradega ning laeme end igapäevasest rutiinist. Seetõttu on kodu puhtus ja korrasolek ülimalt tähtis. Selles artiklis uurime põhjalikumalt UUSAURA KORISTUS OÜ eramajade koristusteenuse eeliseid ja kuidas see võib muuta teie kodu veelgi kaunimaks ning mõjutada teie igapäevaelu. Puhas kodu pole pelgalt esteetiline küsimus, vaid see mõjutab oluliselt meie heaolu. Uuringud on näidanud, et puhtus ja korrasolek kodukeskkonnas

Dropdown

kõik artiklid

Miks on haljastusteenused niivõrd olulised?

Teie kodu ümbritsev õueala on koht, kus loodus ja inimkäte looming saavad harmooniliselt kokku saada. See on koht, kus saate nautida värsket õhku, päikesevalgus
ssb.ee
Teie kodu ümbritsev õueala on koht, kus loodus ja inimkäte looming saavad harmooniliselt kokku saada. See on koht, kus saate nautida värsket õhku, päikesevalgust ja looduse ilu. Kuid sellest unistuste oaasist saab tõeliselt imeline koht ainult siis, kui selle haljastus on hoolikalt planeeritud ja hooldatud. UUSAURA KORISTUS OÜ pakub professionaalseid haljastusteenuseid, mis aitavad teil muuta oma õueala kauniks ja funktsionaalseks. Selles artiklis uurime lähemalt, miks haljastusteenused on olulised ja kuidas need võivad suurendada teie kodu väärtust ja teie elukvaliteeti. Kujutlege hetkeks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.