Rohkema info nägemiseks:

MEND PUBLICITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ühendame eraisikuid teenusepakkujatega läbi digireklaami ning seejärel loome enda koostööpartneritele väärtust üle terve Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Me oleme dünaamiline ja kliendikeskne ettevõte, mis on pühendunud ettevõtete ja organisatsioonide abistamisele nende kommunikatsioonivajadustes.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud klientide eesmärkide saavutamisele, pakkudes personaalset lähenemist ja kvaliteetseid lahendusi.

Oleme tuntud oma uuendusliku mõtlemise ja paindlikkuse poolest, mis võimaldab meil pakkuda lahendusi, mis on kohandatud vastavalt iga kliendi unikaalsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Meie eesmärk on aidata teil luua tugev ja positiivne brändi kuvand, mis kõnetab teie sihtrühma ja toetab teie äri kasvu ja arengut.

Võta meiega ühendust

MEND PUBLICITY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Väga kliendipõhine, paindlik, meeldiv teenindus. Asjateadlikud, kiired ja pühendunud. Soovitan kindlasti!

Eduka sisuturunduse strateegiad ja tööriistad

Sisuturundus on üks tõhusamaid viise bränditeadlikkuse suurendamiseks ja klientidega suhtlemiseks. Eduka sisuturunduse jaoks on oluline luua strateegia, mis aitab teil luua kvaliteetset ja asjakohast sisu, mis kõnetab teie sihtrühma. Esiteks, määratlege oma sihtrühm. Teades, kes on teie ideaalsed kliendid, saate luua sisu, mis neid kõnetab ja nende vajadustele vastab. Teiseks, looge kvaliteetset ja asjakohast sisu. Hea sisu peaks olema informatiivne, huvitav ja kasulik teie sihtrühmale. Kolmandaks, kasutage erinevaid sisutüüpe. Artiklid, blogipostitused, infograafikud, videod ja muud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõõta ja analüüsida turundustegevuse tulemuslikkust?

Turundustegevuse tulemuslikkuse mõõtmine ja analüüsimine on oluline samm turundusstrateegia optimeerimisel. Siin on mõned näpunäited, kuidas seda teha. Esiteks
ssb.ee
Turundustegevuse tulemuslikkuse mõõtmine ja analüüsimine on oluline samm turundusstrateegia optimeerimisel. Siin on mõned näpunäited, kuidas seda teha. Esiteks, seadke selged ja mõõdetavad eesmärgid. Teades, mida soovite saavutada, saate paremini mõõta ja analüüsida oma tegevuste tulemuslikkust. Teiseks, kasutage analüütikatööriistu. Google Analytics, Facebook Insights ja muud analüütikatööriistad aitavad teil jälgida ja analüüsida oma veebilehe liiklust, sotsiaalmeedia tegevust ja kampaaniate tulemuslikkust. Kolmandaks, mõõtke oma ROI-d. ROI (return on investment) on üks olulisemaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.