Rohkema info nägemiseks:

PINTSLITA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1807; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta PINTSLITA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sisenemine kunstimaailma võib olla sügavalt isiklik ja emotsionaalne teekond. Meie ettevõtte lugu räägib just sellest - avastustest, loovusest ja uuest algusest pärast kaotust. Meie eripära on akrüülvärvi valamine, mis on põnev ja ettearvamatu kunstivorm. Me loome ilusaid mustreid ja kujundeid, valades erinevaid värve lõuendile ning kasutades erilisi aktivaatoreid. Kuid meie loomeprotsess läheb kaugemale kui ainult lõuend. Värvivalamise käigus tekivad põnevad värvikombinatsioonid, kui värv voolab lõuendilt maha või koguneb selle äärealadele, muutes need värvid omaette kunstiteosteks.

Üks meie töö olulisemaid osi on klaaskameed. Pärast lõuendi värviga katmist kastame klaaskameed värvi sisse, mis loob ainulaadseid kujundeid. Need klaaskameed saavad uue elu, kui need puhastatakse, poleeritakse ja kleebitakse erinevateks eheteks - kaelakeed, kõrvarõngad, käevõrud või prossid. See protsess on maagiline, sest iga kamee areneb omapäraseks kunstiteoseks.

Meie teekond selles värvikirevas maailmas sai alguse sügavalt isiklikust hetkest. Minu abikaasa surm jättis mind leinaga üksi. Olin kaotanud suuna ja elujõu, kuid just sel ajal leidsin sotsiaalmeediast akrüülvärvi valamise. See pakkus mulle rõõmu ja lootust, võimaldades mul uuesti millegagi ühendust leida. Alguses oli see lihtsalt värvi valamine lõuendile, kuid peagi märkasin, et isegi värvi jäägid olid ilusad. Need olid kui väikesed valguskiired minu elus, mis aitasid mul edasi liikuda.

Sellest hetkest alates hakkas meie ettevõte kasvama. Inimesed märkasid meie tööd ja hindasid selle unikaalsust. Me ei loo lihtsalt kunsti, vaid loome midagi, mis kannab endas emotsioone, mälestusi ja uusi algusi. Iga lõuend ja iga kamee on osa meie loost ning iga ehe kannab endas killukese sellest teekonnast.

Oleme tänulikud võimaluse eest jagada oma lugu ja loomingut teiega. Iga värvivalamise hetk on eriline ja iga muster ainulaadne. Loodame, et meie tööd inspireerivad ka teisi leidma loovust ja ilu isegi kõige raskematel aegadel.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

PINTSLITA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Olen äärmiselt rahul nende valmistatud ehetega. Kindlasti soovitan, eriti kui otsite sõbrale kingitust.

- Mari O.

Olen tellinud mitu korda akrüülist ehteid sellelt ettevõttelt ja iga kord olen jäänud väga rahule.

- Silvi K.

Nad suudavad mu mõtteid ja ideid täpselt ellu viia ning nende loodud ehted on tõelised kunstiteosed.

Kuidas luua ainulaadseid akrüültehnikas ehteid, mis sädelevad?

Akrüülvärvi valamisel sädeluse saavutamiseks on mitu tõhusat viisi, olgu see siis kunstiteose või ehete loomiseks. Sädelus võib lisada visuaalset huvi ja mängulisust, andes teie tööle erilise sära. Siin on mõned näpunäited sädeluse saavutamiseks akrüülvärvi valamisel: Sädeluspulbrid: Üks lihtsamaid viise sädeluse lisamiseks on sädeluspulbri kasutamine. Seda saab segada akrüülvärviga enne valamist või puistata üle värske värvi, kui see on endiselt märg. Kasuta sädeluspulbreid mõõdukalt, sest liigne sädelus võib muuta värvi liiga paksuks või hajutada mustrit. Metallikvärvid:

Dropdown

kõik artiklid

Mida peaksid teadma, kui tahad alustada akrüülvärvi valamisega.

Kunst on alati olnud võimas viis eneseväljenduseks ja loovuse väljendamiseks, ning akrüülvärvi valamise tehnika on üks põnevaid kunstiliike, mis pakub piiramatu
ssb.ee
Kunst on alati olnud võimas viis eneseväljenduseks ja loovuse väljendamiseks, ning akrüülvärvi valamise tehnika on üks põnevaid kunstiliike, mis pakub piiramatuid võimalusi. Kui oled kunsti ja ehetega seotud maailmas uudishimulik ja soovid avastada midagi uut ning põnevat, siis võib akrüülvärvi valamine olla just see imeline maailm, kuhu astuda. Selles artiklis uurime, mida võiksid teada enne, kui alustad akrüülvärvi valamist. Värvi konsistents:  akrüülvärvid peavad olema piisavalt vedelad, et neid oleks lihtne valada ja segada. Sa võid lisada värvile akrüülvedeldajat või vett, et saavutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.