Rohkema info nägemiseks:

RIIGI KAITSEINVESTEERINGUTE KESKUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5583; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RIIGI KAITSEINVESTEERINGUTE KESKUS kohta arvamuslugu!"

Kaitseväe rivisõidukite park saab täiendust

Kaitsevägi sai täna kätte esimesed uued Scania G410 6×4 sadulveokid, mis tõstavad kaitseväe logistikaüksuste võimekust. Lisaks on nii selle kui järgmise aasta jooksul saabumas Eestisse teisigi uusi sõidukeid, parandamaks üksuste logistilisi ja taktikalisi võimeid. Uued sadulveokid vahetavad osaliselt välja seni kasutuses olevad DAF 2300 seeria sadulveokeid. “Uute rivisõidukite saabumisega algab ajastu, kus kaitsevägi ei pea […] The post Kaitseväe rivisõidukite park saab täiendust appeared first on Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus.

Loe algallikast kaitseinvesteeringud.ee

Dropdown

kõik artiklid

Tartus avati Kaitseväe Akadeemia õppehoone

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus (RKIK) avas Raadi linnakus uue Kaitseväe Akadeemia neljakorruselise õppehoone, mis võimaldab esmakordselt viia ohvitseriõpet
kaitseinvesteeringud.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.