Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINNAMUUSEUM

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 629; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINNAMUUSEUM kohta arvamuslugu!"

15. Laulupeomuuseumi joonistusvõistluse “Minu Tartu” tulemused

Euroopa kultuuripealinn 2024. See on TARTU! Kuna käimas on kultuuripealinna ja Tartu laulu- ja tantsupeo aasta, siis ootasime lapsi paberile jäädvustama oma 2024 aasta Tartut või Tartumaad. Kokku osales 62 last vanuses 7–12 aastat, üheksast Tartu linna ja viiest Tartumaa koolist. Hindasid: Angela Ader (Tartu 2024, haridustöö koordinaator), Risto Lehiste (Tartu Linnaajaloo muuseumid, direktor), Martti Ruus (kustnik), Helen Puistaja (disainer). I koht Shanetta Uiga – Tartu... The post 15. Laulupeomuuseumi joonistusvõistluse “Minu Tartu” tulemused appeared first on Tartu Linnaajaloo Muuseumid.

Loe algallikast muuseum.tartu.ee

Dropdown

kõik artiklid

Saatuseaasta 1944 – suur põgenemine Tartust

80 aasta taguste pöördeliste ja traagiliste sündmuste keskel sai alguse nö eestimaalaste suur põgenemine ehk lahkumine läände ning pooleks sajandiks taastus Ees
muuseum.tartu.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.