Rohkema info nägemiseks:

EESTI PLASTITÖÖSTUSE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 869; jälgijaid - 32. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PLASTITÖÖSTUSE LIIT kohta arvamuslugu!"

2. MAIL 2024: TEHNOLOOGIA PÄEV: SURVEVALU LAHENDUSED

Meusburger GmbH ja Eesti Plastitööstuse Liit korraldavad 2. mail 2024 TEHNOLOOGIA PÄEVA. Sündmuse raamas saavad valdkonna ettevõtted ülevaate uusimatest survevalutehnoloogiatest ning tootmislahendustest. Meusburger GmbH Euroopa eksperdid tulevad Eestisse, et tutvustada survevalu innovaatilisemaid tehnoloogiaid ning jagada ekspertteadmisi. Kuupäev: 02.05.24  Algus: 12:00  Asukoht: Lennujaama tee 2, Tallinn /  Hotell MERCUR TALLINN TEHNOLOOGIA PÄEV on tasuta ja suunatud Eesti […] The post 2. MAIL 2024: TEHNOLOOGIA PÄEV: SURVEVALU LAHENDUSED appeared first on Eesti Plastitööstuse Liit.

Loe algallikast plast.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Küberpöörde toetuse infotund

14. veebruaril tutvustas RIA ekspert Seiko Kuik Eesti Plastitööstuse Liidu liikmetele EAS/Kredexi poolt pakutavat Küreturbe toetust. Küberpööre on Eesti väikest
plast.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.