Rohkema info nägemiseks:

FESTIVITAS ARTIUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 337; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FESTIVITAS ARTIUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

FESTIVITAS ARTIUM MTÜ hetkeolukord

Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Festivitas Artium 2022.majandusaasta tegevusaruanne

MTÜ Festivitas Artium põhieesmärgiks on kunstide, muusika interdistsiplinaarne arendamine inimese tervikarengu printsiipidest lähtuvalt,loomingulise tegevuse toetamine ja arendamine.Ühing ühendab vastavate aladega tegelevaid inimesi ja arendab erialast koostööd samade alade vijelejatega välismaal.

MTÜ Festivitas Artium korraldab festivale,kontserte,kursusi ja õppetööd.Eesmärgiks on Euroopa varasema kultuuri ja idamaade traditsiooniliste kultuuride uurimine ning tutvustamine.

Tartu Vanamuusika Festival on toimunud alates 1996. aastast. Festivali huvikeskmes on keskaja muusika seostatuna Idamaade muusikaga.Tartu Vanamuusika Festival on interdistsiplinaarne üritus,kus toimuvad kontserdid,etendused,näitused,loengud ja meistriklassid.

Festivitas Artium.Schola

Tartu Ülikooli ning Festivitas Artium koostööna 2000.aasta algul sündinud varajase muusika keskus

Festivitas Artium. Schola on loomulikuks jätkuks varajase muusika alasele tööle Tartu Ülikoolis, ansambli "Via Sonora" tegevusele ja Tartu Vanamuusika Festivalile. Kreekakeelse laensõnana ladina keeles tähistas schola algselt intelligentset aja koosveetmist. Hiljem on sellele kinnistunud meile juba tuttavad petamise ja õpetatusega seotud tähendused.

FA Schola puhul tähendab see mõlemat - lisaks õppetööle sünnib hulgaliselt kontsertprojekte, kus kõrvuti muusikaõppijatega esinevad kogenud muusikud nii kodu- kui välismaalt. Tartu Ülikooli juures tegutsev ansambel FA Schola on keskendunud eelkõige Euroopa keskaja muusikale.

Ansambli liikmed tegelevad ka erinevate pillide õpetamisega. Keskusena on FA Schola eesmärgiks muusika kaudu uurida, võrrelda ja tutvustada keskaja Euroopa ning Idamaade traditsoonilisi kultuure.

FESTIVITAS ARTIUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.