Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU-JAAGUPI TULETÕRJESELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 427; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU-JAAGUPI TULETÕRJESELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÄRNU-JAAGUPI TULETÕRJESELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts on loodud 16.05.1995.a. ning registrisse kantud 09.02.1999.a. 31.12.2021.a. oli liikmete arv 47. Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts on välja kasvanud 17.12.1919.a.

asutatud Pärnu-Jaagupi vabatahtlikust tuletõrjesalgast, mis allus Pärnu Tuletõrjeühingule. Pärast vabatahtliku tuletõrje likvideerimist üheksakümnendate alguses kogunesid Pärnu-Jaagupi tuletõrjesalga liikmed ja moodustasid üksmeelselt mittetulundusühingu Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts.

Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts asub Pärnu-Jaagupi alevis Kooli tänav 4 hoones, milles tegutses ka vabatahtlik tuletõrje. Alates MTÜ asutamisest on selts tegelenud tuletõrjespordi ja kultuurielu arendamise, treeningute, võistluste korraldamise ning võistlustel osalemisega. Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeseltsi sportlased ja ringilapsed on alati silma paistnud kõrgete tulemustega.

Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts on Pärnumaa Spordiliidu, Eesti Tuletõrjespordi Liidu, Päästeliidu ja Rohelise Jõemaa Koostöökogu liige. Tänaseks on selts oma tegevust laiendanud kohaliku kandi tuletõrjeajaloo kogumise ja eksponeerimisega ning taastanud vabatahtlikuna päästetöödel osalemise. Paralleelselt vabatahtliku pääste arendamisega tegeleb selts aktiivselt tuletõrjespordi ja ühiskonna turvalisemaks muutmisega. Talviti rajab Pärnu-Jaagupisse uisuväljaku, osaleb ohutuspäevadel, noorte ringides ja laagrites ning viib läbi kodude tuleohutusalaseid nõustamisi.

Alates 2011.aastast on Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeseltsil koostööleping Päästeametiga, koolitatud vabatahtlikud päästjad ja lahingvalmiduses tulekustutusauto. 2018. aastal alustati päästesündmustele reageerimist ka paakautoga. 2012-2014 a. viidi ellu Leader meetme toetuse abil seltsi peahoone rekonstrueerimise esimene etapp, mille käigus lammutati varisemisohtlik hoone osa ja ehitati uus garaaž. Iga-aastaselt reageerivad Pärnu-Jaagupi vabatahtlikud päästjad ca 25-le päästesündmusele. 2018. aastal rajati Leader programmi ja kohaliku omavalitsuse toel

Pärnu-Jaagupi kultuuri- ja spordipark. 2019. aastal korraldas Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts koostöös Päästeameti ja Põhja-Pärnumaa vallaga Vabatahtlike Päästjate Foorumi, kus osales suur osa Eesti vabatahtlikest päästjatest ja külalised Soomest ning tähistati suurejooneliselt 90. aastapäeva. Samal aastal jõudis Leader meetme abil lõpule peahoone rekonstrueerimise II etapp, mille käigus ehitati küttesüsteem, valmis välisviimistlus ja olmeruumid ning rekonstrueeriti muuseumi osa. 2020. aastal remonditi põhjalikult paakauto mootor, viimistleti muuseumi ruumid, korrastati ja uuendati tuletõrjespordivarustust ning korraldati koostöös ETTSLiga Eesti Meistrivõistlused.

2021.a. arendas Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts päästevõimekust. Soetati Leader toetuse abil pesumasin ja kuivati tulekustutusriietuse hoolduseks, paigaldati vahepõrand päästevarustuse hoiustamiseks, seati KOP projekti toel lahingvalmidusse 6x6 veoskeemiga maastikul väga võimekas tulekustutusauto, soetati kustutussüsteemiga logistika ja maastikusõiduk 4x4 UTV.

Regulaarselt toimusid tuletõrjespordi treeningud, kus osales 24 last, viidi läbi kodunõustamisi ja võimaldati uisuväljaku rajamise ning hooldusega ohutult uisutada.

2022.a. on Pärnu-Jaagupi Tuletõrjeselts jätkanud vabatahtlike päästjate varustuse täiendamist ja võimekuse tõstmist. Soetati Päästeameti, Bestnet ASi, Põhja-Pärnumaa valla ja Leader programmi toel mitmesuguseid tööriistasid ja sisustati vajalike vahenditega remonditöödeks üks garaažinurk. Väljasõidu kiirendamiseks rajati päästeautodele statsionaarne õhusüsteem, soetati

UTVle sobiv haagis, remonditi osaliselt õppetorni ning kriisikindlust parandati suure generaatori ja kriisimajutusvahendite soetusega. Reageeriti 19le päästesündmusele. Toimusid regulaarsed tuletõrjespordi treeningud, kus osale 28 sportlast ning võisteldi edukalt mitmetel võistlustel. Kogukonna turvalisusesse panustati Lastekaitse- ja Maakaitsepäeval ohutussõnumite levitamisega ning kohalike üritustel ohutuse tagamisega. Aasta tippsündmuseks oli enam, kui 250le lapsele korraldatud tuletõrjespordi ja ohutuspäev.

PÄRNU-JAAGUPI TULETÕRJESELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.