Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA ORIENTEERUMISKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 323; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA ORIENTEERUMISKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA ORIENTEERUMISKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 323 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Saaremaa Orienteerumisklubi põhitegevusalaks on spordiklubiline tegevus.

Klubis oli 2022. aasta lõpu seisuga 60 liiget. Suuremate võistluste korraldamisel on kaasatud entusiaste väljaspool klubi liikmeskonda.

2022. aastal korraldas Saaremaa Orienteerumisklubi 16 orienteerumispäevakut, millest võttis osa 476 orienteerujat, stardikordi kogunes 1021. Lisaks viidi läbi eraldi 2-päevased Saaremaa meistrivõistlused, kus osales 86 sportlast.

2022. aastal saadi sihtotstarbelisi laekumisi ja toetusi 1965 eurot.

Liikmemaksu laekus 360 eurot ja stardimaksu 1674 eurot.

2022.aastal soetas klubi uue arvuti maksumusega 1728 eurot.

2023. aastal on plaanis jätkata orienteerumispäevakute (vähemalt 16 päevakut) läbiviimist, korraldada ratsa- ja jalgrattaorienteerumise võistlused, siseorienteerumise üritusi ning osaleda Eestis toimuvatel võistlustel.

Saaremaa Orienteerumisklubi jätkab koostööd haridusasutustega, et anda algteadmisi orienteerumisest ning korraldada lihtsaid orienteerumismänge ja võistlusi.

Juhatuse liikmetele, samuti klubi teistele liikmetele 2022. aastal tasu makstud ei ole.

SAAREMAA ORIENTEERUMISKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.