Rohkema info nägemiseks:

EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 714; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 714 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaasta 2022 Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsis 2022. aastal keskendus Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) SARS-CoV-2 viirusest tingitud pandeemia ajal ära jäetud traditsiooniliste ürituste taaselustamisele ning uute projektide käimalükkamisele ja koostööde loomisele. Piirangute leevendamise ja osalejate testimise tõttu said kõik üritused aasta algusest toimuda kohapeal. Suurim neist oli 2021. aastal edasi lükatud

EAÜS 30+1 juubeligala.

Liikmete arv püsis aasta lõikes stabiilne. Jätkus koostöö mitmete partneritega, ning loodi uusi kontakte nii teiste tudengiorganisatsioonidega kui ettevõtetega. Suures osas toimus ettevõtetega suhtlus sponsorluse teemal 2023. aastal toimuvaks rahvusvaheliseks meditsiinitudengite konverentsiks March Meetinguks. Aasta alguses laekus EAÜSile Sotsiaalministeeriumi eelarvest toetus rahvatervisealase teavitustegevuse projektide ning laste- ja noorte terviseharidusele suunatud projektide läbiviimiseks. Seltsi pakutavate teenuste vastu on jätkuvalt suur huvi. Sellest kõigest tulenevalt on Seltsi majanduslik seis väga hea.

EAÜSi tegevused on kindlasti suunatud Seltsi missiooni – „Et maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed elaksid Eestis“ – elluviimisele. Jätkus 2021. aastal alanud Sügise Plaan ning töögruppide tegevused ja üritused olid suunatud strateegiatele, mis aitavad meie missiooni täide viia.

Selts hoiab keskkonnateadlikku mõtteviisi oma igapäevategemistes ja ürituste korraldamisel: asjaajamine, kuluaruanded, rahastustaotlused ja aruandlus käib digitaalselt; Seltsi kasutatavates ruumides sorteeritakse prügi liigiti; üritustel on toiduvalikus alati lihavabasid ja taimseid variante ning toiduülejäägid jagatakse seltsikate vahel laiali või viiakse Tartu toidujagamiskappidesse.

EAÜS on hoidnud läbi aastate selgeid sisulisi põhiväärtusi ja -sõnumeid. 2022. aastal töötati edasi visuaalse poolega, et luua kindel ja eristuv identiteet. Üle erinevate platvormide toimiv ühtne kommunikatsioon ja turundusstrateegia aitavad meile luua tervikliku brändi.

Selts tegutses aktiivselt ka rahvusvahelisel tasandil. Osaleti IFMSA (International Federation of

Medical Students Associations) kahel üldkoosolekul ning Euroopa regiooni üldkogu. Lisaks käis delegatsioon ka YHO (Youth Health Organization) noortekonverentsil.

Sündmused läbi aasta

Läbi aasta toimusid regulaarselt juhatuse, juhtkonna, töögruppide ja erinevate projektide koosolekud.

EAÜS pakub hetkel kuut teenust: kaisukaruhaigla, seksuaaltervise loeng, tervisliku toitumise töötoad, vaktsineerimisteemaline loeng, esmaabi koolitus, vaimse tervise loeng. Aasta jooksul töötati välja uus teenus – turvatunde loeng.

Kaisukaruhaigla raames käivad arstitudengid lasteaedades, pakkudes lastele võimalust ravida oma kaisukarusid. Eesmärgiks on vähendada „valge kitli hirmu“ laste seas, mis vähendab arsti juures käimise edasilükkamist ja parandab õigeaegset haiguste diagnoosimist.

Seksuaaltervise loengute raames annavad liikmetest lektorid erinevates Eesti koolides noorte seksuaaltervist ja -käitumist käsitlevaid tunde.

Vaktsineerimise teemalised loengud erinevates haiglates koostöös Sotsiaalministeeriumiga viiakse läbi suurendamaks vaktsineerimisega nõus olevate inimeste hulka.

Tervisliku toitumise töötubades koolinoortele tutvustatakse tervislikke toiduvalikuid ning keskkonnateadlikkust toitu ostes ja valmistades.

Esmaabi koolitustel põhikooli õpilastele käsitletakse nii elustamise võtteid kui ka praktilisi igapäeva traumadega toimetulemist.

EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.