Rohkema info nägemiseks:

EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 817; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 817 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaasta 2023 Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsis

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi jaoks oli tegemist ääretult tegusa aastaga. Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi 2023. aasta algas rahvusvahelise arstitudengite üldassamblee korraldamisega (March Meeting 2023), mida on ühtlasi ka tunnustatud Aasta Konverentsi auhindade peatunnustusega ja Eesti Noorteühenduste Liidu Aasta Teo 2023 preemiaga. Tegemist oli ühe aasta suurima konverentsiga Eestis!

Liikmete arv mõnevõrra vähenes tõusnud liikmemaksu tõttu (aastane liikmemaks tõusis 15€ pealt 20€ peale). Jätkus koostöö mitmete partneritega, ning loodi uusi kontakte nii teiste tudengiorganisatsioonidega kui ettevõtetega. Muuhulgas allkirjastati leping Medicumiga ning lauale toodi toetusleping Tartu Ülikooli Kliinikumiga, mis allkirjastati 2024. aastal.

Arendasime aasta jooksul hoogsalt välja koostöös Sotsiaalministeeriumiga noordelegaadi projekti, mille raames on välja valitud tervishoiutudengil võimalus esindada Eestit WHO noordelegaadina.

Aktiivselt tegelesime Maarjamõisa mõisahoone seisukorra selgeks tegemisega, tellisime seisukorra auditi ja otsisime tegutsemise koha alternatiive.

Abiarstinduse töörühm tegeles aktiivselt abiarstinduse mõiste määrusesse seadmisega, koostas analüüsi abiarstide kogemustest haiglates ning perearstikeskustes ning kirjutas artikleid Eesti Arsti ajakirja. Samuti edastati aasta jooksul tööpakkumisi ning pakuti arstitudengitele harivaid koolitusi, millest rahaliselt toetasime ITK abiarsti koolitust.

Selts tegutses aktiivselt ka rahvusvahelisel tasandil. Osaleti IFMSA (International Federation of Medical Students Associations) kahel üldkoosolekul, preGA-l ning Euroopa regiooni üldkogu. Lisaks käis delegatsioon ka YHO (Youth Health Organization) noortekonverentsil.

EAÜSi tegevused olid ka aastal 2023 suunatud Seltsi missiooni – „Et maailma kõige tervemad ja õnnelikumad inimesed elaksid Eestis“ – elluviimisele. Hea näide sellest on uue hingamise saanud vaimse tervise projekt, mille raames korraldati võimas koolitus ning hariti uusi lektoreid.

Raskusi majandusaastale avaldas 2023/24 aasta finantsasepresidendi raha väärkasutamine, mis on võlana kajastatud ka majandusaasta aruandes ning tulevases 2024 aasta majandusaasta aruandes.

Sündmused läbi aasta

Läbi aasta toimusid regulaarselt juhatuse, juhtkonna, töögruppide ja erinevate projektide koosolekud.

EAÜS pakub hetkel kuut teenust: kaisukaruhaigla, seksuaaltervise loeng, tervisliku toitumise töötoad, vaktsineerimisteemaline loeng, esmaabi koolitus, vaimse tervise loeng, turvatunde loeng. Samuti toimusid aastaringselt verevõtukoolitused, õmbluskoolitused, kipsikoolitused ning ultrahelikoolitus.

EESTI ARSTITEADUSÜLIÕPILASTE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.