Rohkema info nägemiseks:

BALTIC SEA DEVELOPMENT & MEDIA CENTER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BALTIC SEA DEVELOPMENT kohta arvamuslugu!"

BALTIC SEA DEVELOPMENT & MEDIA CENTER MTÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Baltic Sea Development & Media Center 2022. aasta majandustegevus keskendus teadmistepõhise ja haritud ühiskonna arengule kaasaaitamisele. Keskenduti inimkapitali arengule ning töötajate koordineeritud koolituste ja arendustegevuse võrgustiku loomisele.

Arendati hariduse alast koostööd erinevate organisatsioonidega, et olla kursis hariduselus toimuvaga ja pakkuda usaldusväärset partnerlust arendustegevuse läbiviimiseks. Majandusaasta jooksul viidi läbi mitmeid koolitusi ja seminare, mille sisuks oli lahenduste pakkumine personali- ja koolituspoliitika tuleviku kujundamiseks.

BALTIC SEA DEVELOPMENT & MEDIA CENTER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.