Rohkema info nägemiseks:

EESTI NOORSOOTÖÖTAJATE KOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 354; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NOORSOOTÖÖTAJATE KOGU kohta arvamuslugu!"

EESTI NOORSOOTÖÖTAJATE KOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Noorsootöötajate Kogu tegevusaruanne 2022

Eesti Noorsootöötajate Kogus oli 2022. aastal palgatud täiskoormusega tegevjuht, täiskoormusega kutse väärtustamise suunajuht ning osalise koormusega kommunikatsioonijuht. ENKi juhtis kuueliikmeline juhatus. ENKiga liitus 2022. aastal 86 liiget. Aasta lõpus oli ENKis 352 liiget. ENKil on renditud büroo

Kopli 25-709.

ENKi üldkoosolek toimus 14.06.2022 Tartus Erinevate Tubade Klubis, kus võeti vastu ENKi valmisplatvorm ning kinnitati kollektiivleping palgaläbirääkimisteks. Aasta lõpul toimus tegevmeeskonnale ja töörühma juhtidele tänuõhtusöök Tallinnas.

Kord kuus ilmub ENKi infokiri. Infokirjad leitavad siit. ENK panustab ka igal kuul Harno noortevaldkonna infokirjas vähemalt kahe uudisega. Samuti loodi uute liikmete infokiri, kuhu on koondatud liikmete jaoks oluline info.

ENKi peamised tegevused 2022. aastal

Noorsootöötajate baaskoolitus toimus ajavahemikus september 2022-jaanuar 2023 ning koolitusel osales 16 noorsootöötajat. Valmis neli noorsootöötaja tööd tutvustavat videot.

Noorte vaimset tervist toetav koolitusprogramm toimus aasta teises pooles ning programmis osales 20 noorsootöötajat. Koolituse eesmärk oli toetada anda noorsootöötajatele teadmised ja oskused aktiivsete kooli vahetundide läbiviimiseks noorte vaimse tervise toetamise eesmärgil.

Toimus KOV noorsootöötajate arenguprogramm, mida rahastas Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse Agentuur. Projekt lõppes juuni 2022. Projektis osales 21 KOV noorsootöö spetsialisti ja noortevaldkonna eest vastutajat.

Läbi viidi järgmised (veebi)seminarid 5.01.2022 Veebiseminar KOV noorsootöö spetsialistidele: "Jagame kogemusi, kuidas koostame ja viime ellu riiklikku huvihariduse ja huvitegevuse kava"; 25.01.2022 Veebiseminar "Avalikud tekstid ja noorsootöötaja kui avaliku ruumi mõjutaja I“. Seminari viis läbi Halliki Põlda, TLÜ; 1.02.2022 Seminar Tallinnas “Eneseanalüüsivahendid noorsootöötajale – Noorsootöötaja kutsestandard ja ETS kompetentsimudel”; 10.02.2022 Veebiseminar noortekeskuste noorsootöötajatele, kus kaardistati olulised teemad avatud noorsootöö noorsootöötajate vaatest, millega ENK saaks noorsootöötajaid toetada; 14.02.2022 Veebiseminar laagrikorraldajatele koostöös Harno noorteosakonnaga; 28.02.2022 Veebiseminar kutse taotlemisest huvitunutele; 9.03.2022 Veebiseminar "Avalikud tekstid ja noorsootöötaja kui avaliku ruumi mõjutaja II“. Seminari viis läbi Halliki Põlda, TLÜ; 10.03.2022 Vestlusring Ukraina teemal noorsootöötajatele. Korraldasime veebiseminari noorsootöötajatele, kus noorsootöötajatel oli võimalik reflekteerida olukorra üle Ukrainas ja Eestis ning samuti kogusime ettepanekuid ja ideid, milliste teemadega tuleks ENKis edaspidi antud teemal veel tegeleda; 17.03.2022 Seekordsel huvijuhtidele mõeldud veebiseminaril keskenduti kooli ja piirkonna noortekeskuse omavahelisele koostööle.

Jagati häid näiteid huvijuhtide ja noorsootöötajate ühistegevustest ning projektidest. Kogemusi jagas Liia Ots Muhu Noortekeskusest koos Marian Salumiga Muhu Põhikoolist. Samuti Kaire Tobias, kes on Viimsi Noortekeskuse juhataja koos Gea Raadikuga, kes on

Püünsi Kooli huvijuht.

21.03.2022 Sarnast vestlusringi, nagu 10.03.2022 veebis, paluti Eesti Noorsootöötajate Kogu juhatuse liiget Liisa Lintsi läbi viima vestlusringi Ukraina teemal noorsootöötajatele Viimsi noortekeskuses; 21.03.2022 Veebiseminar “Kuidas toetada Ukrainast tulnud noori” – veebiseminaril kõneles Kersti Kivirüüt, kes on huvijuht ja õpetaja

Tartu Puškini Koolis ja kellel on varasem kogemus tööst sõjapõgenikest õpilastega; 28.04.2022 Veebiseminar "Vestlusring seoses piirkondlike koostöögruppidega". Veebiseminaril rääkisid oma kogemusest võrgustikutööst Marten Lauri (Siseministeerium) ja Liis Särg (Viljandi Avatud Noortekeskus). Veebiseminari eesmärk oli ka kaardistada, millist tuge vajavad ENKi liikmed võrgustike algatamisel ja arendamisel.

EESTI NOORSOOTÖÖTAJATE KOGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.