Rohkema info nägemiseks:

EESTI MAAÜLIKOOLI VILISTLASKOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 275; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MAAÜLIKOOLI VILISTLASKOGU kohta arvamuslugu!"

EESTI MAAÜLIKOOLI VILISTLASKOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing EMÜ Vilistlaskogu koondab Eesti Maaülikooli (ka endiste Eesti

Põllumajanduse Akadeemia ja Eesti Põllumajandusülikooli) vilistlasi.

2022. aastal jätkati oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist –vilistlase vaheliste sidemete tihendamine, koostöö arendamine oma ülikooliga kõrghariduse, täiendkoolituse ja teaduse vallas, Eesti Maaülikooli (EMÜ) tegevuse ja arengute tutvustamine vilistlaskonnale ning

Eesti ühiskonnale.

31.12.2022 seisuga oli vilistlaskogu liikmete arv 315.

Vilistlaskogul pole palgalisi töötajaid ning eelarve koosneb peamiselt liikme-maksudest ja annetustest.

2022. aasta põhitegevuseks oli 9. septembril toimunud vilistlaste kokkutuleku korraldamine.

EMÜ Vilistlaskogu juhatus pidas 2022. aastal kuus koosolekut (neist neli veebis): planeeriti vilistlaste, kokkutulekut ja Eesti põllumajanduse aastanäitust EPA2022; võeti vastu kaks uut liiget, koos Joosep Tootsi Fondiga kuulutati välja stipendium EMÜ üliõpilastele aktiivse tegevuse eest maaülikooli tutvustamisel ja määrati stipendiumid, valiti

Aasta Vilistlane 2022.

Vilistlaskogu ja Joosep Tootsi Fondi väljakuulutatud stipendiumile laekus seitse taotlust.

Otsustati välja anda kolm preemiat suuruses 400, 300 ja 300 eurot.

15. juunil toimus vilistlaskogu üldkoosolek veebi keskkonnas, kus pärast rektor Mait

Klaasseni ja vilistlaskogu juhatuse esimehe Argo Normaku tervitussõnu rääkis oma tegemistest Aasta Vilistlane 2021 Helen Kaskema. Vilistlaskogu 2021. aasta aastaaruande ja revisjonikomisjoni aruande lugesid ette Argo Normak ja Jaan Lusikas.

Juhatuse liikmed tutvustasid 2022. aasta plaane, eelkõige vilistlast kokkutulekuga seonduvat. Kuna majandusaastaaruande kinnitamiseks kvoorumit koos ei olnud, toimus korduskoosolek veebis 21. juunil, kus aruanne kinnitati.

9. septembril toimus EMÜ spordihoones vilistlaste kokkutulek, millel osales koos vilistlaste, endiste ja praeguste õppejõudude, korraldajate ning esinejatega ligikaudu 2000 inimest.

Vilistlaste kokkutulekule eelnenud vastuvõtul kuulutati välja Aasta Vilistlane 2022 – Mart

Erik.

13. ja 14. oktoobril osales vilistlaskogu Eesti Rahva Muuseumis Eesti põllumajanduse aastanäitusel EPA 2022.

2023. aastal planeeritakse jätkata vilistlaskonna ettevõtjate ja maaülikooli üliõpilaste vahelist koostööd, jätkata vilistlaskogu stipendiumi maksmine tudengile, kes populariseerib õppimist maaülikoolis, ning ettevõtlike vilistlaste tunnustamiseks valida

Aasta Vilistlane 2023.

EESTI MAAÜLIKOOLI VILISTLASKOGU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.