Rohkema info nägemiseks:

TÜRI VABATAHTLIK TULETÕRJE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 348; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI VABATAHTLIK TULETÕRJE kohta arvamuslugu!"

TÜRI VABATAHTLIK TULETÕRJE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ TÜRI VABATAHTLIK TULETÕRJE ÜHING

Tegevusaruanne 2022 Üldinfo

MTÜ Türi Vabatahtlik Tuletõrje Ühing (VTÜ) põhikiri ja asutamisleping allkirjastati asutajaliikmete poolt 09.august 2001.a. ning esmakanne mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris teostati 11.oktoober 2001.a.

MTÜ Türi Vabatahtlik Tuletõrje Ühing põhitegevuseks on oma liikmete kaudu jõudude ning vahendite kaasamine tulekahjude ennetamiseks Türi vallas.

Ühingul on neljaliikmeline juhatus ning toimib ühingus sisuline ja majanduslik tegevus.

Tegevuse ülevaade 2022. aastal tehtud 2022. aastal osutas Türi VTÜ vastavalt lepingule Päästeametiga kaasabi päästetöödel Türi vallas ja Järvamaal Oisu, Imavere ja Väätsa vabatahtlike komandodega. Lepingujärgseteks päästeautodeks 2022. aastal olid Imavere 31 - kustutusauto Scania, Oisu 21 – paakauto Scania, Oisu 33 – kustutusauto URAL-5557, Oisu 32 – kustutusauto Scania, Väätsa 32 – kustutusauto Scania ja Väätsa 21 – paakauto Scania.

2022. aasta märtsi algul soetas Türi VTÜ Scania Eesti AS toel 50kohalise evakuatsioonibussi ning alates 6. märtsist alustati aktiivset abitegevust

Ukraina sõja eest põgenevate inimeste evakueerumisel ja Ukrainasse erineva abi transportimisel. Kuni 2022. aasta lõpuni sooritasid vabatahtlikest päästjatest autojuhid Ukraina suunal igal nädalal kaks abireisi koostöös MTÜ

Slava Ukraini ja Päästeliiduga.

Kokku said Türi VTÜ komandod 2022. aastal 47 väljakutset, mis jagunesid

Imavere VPK 28, Oisu VPK 9 ja Väätsa VPK 10 väljakutset. Lisaks osutati paaril korral abi oma piirkonnast kaugemal toimunud suurematel päästesündmustel. Pärnumaal metsapõleng ning Saaremaal lumetorm.

2022. aastal alustati Siseministeeriumiga läbirääkimisi kolme komandohoone renoveerimisele rahastuse saamiseks. Läbirääkimised lõppesid siseministri rahaeraldusega 260 000 euro ulatuses.

Lisaks osales Türi VTÜ kogukondlikes ettevõtmistes ning abitegevustes.

Näiteks Paide Rally kiiruskatsete turvamises, Türi linnastaadioni ja Väätsa põhikooli staadioni muru kastmisel pika kuivaperioodi ajal.

TÜRI VABATAHTLIK TULETÕRJE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.