Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI RAESPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 483; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI RAESPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI RAESPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 483 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Raesport on oma põhikirjalist ülesannet, kvalifitseeritud treeningtegevuse läbiviimist, teostanud jätkusuutlikult ja edukalt. Sisuline treeningtöö võrkpallis toimub regulaarselt, mis andis võimaluse osaleda 3 vanusegrupi EVF-i tiitlivõistlustel. Kergejõustik andis meile nii mõnegi pedestaali koha vabariigi, Tallinna ja Harjumaa meistrivõistlustel. Meie klubi lapsed osalevad aktiivselt ka erinevatel noorteturniiridel. Treeningprotsessi märksõnadeks võib pidada plaanipärasust, motiveetitust ja sihikindlust. Lisaks turniiridel osalemisele on ka klubi ise pakkunud noortele võimalusi oma oskusi proovile panna, korraldades klubi siseseid võistlusi.

Oluliseks peame ühtsust klubi spordiperes ja lastes klubilise kuuluvustunde tekkimist. Selleks püüame igati arendada klubilist tegevust erinevate ürituste korraldamisega. Väga populaarseks on muutunud spordiklubi poolt korraldatavad laste suvelaagrid. See annab meile kindlustunde, et teeme õiget asja.

Spordiklubi Spordikoolis tegutsevad tugevad, tippspordiga sinasõbraks olevad treenerid, kes aitavad lastel leida õigeid valikuid ja motivatsiooni spordiga tegelemiseks. Tänaseks harjutab klubis nelja treeneri käe all, kümme treeninggruppi ligi 200 kooliõpilasega. Treeninggrupid töötavad stabiilselt ja vajaduspõhiselt laienenult. Tugeva edasimineku oma arengus teinud noored võrkpallurid ning kergejõustiku kõige vanem treeninggrupp. Lisaks kvalifitseeritud treeningtegevusele pakub klubi tegevust ka harrastussportlastele; osaletakse mitmesugustel üritustel võisteldakse Rahvaliigas.

Peame oluliseks ajaga kaasas käia ja pakkuda oma õpilastele parimat, et muuta nende elu huvitavamaks ja emotsionaalsemaks! Selleks investeerime ise ning otsime toetajaid väljastpoolt.

Spordiklubi Raesport on arenemisvõimeline ja täis tahet jätkama.

SPORDIKLUBI RAESPORT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.