Rohkema info nägemiseks:

KODUKANT VAIVERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 326; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KODUKANT VAIVERE MTÜ kohta arvamuslugu!"

KODUKANT VAIVERE MTÜ hetkeolukord

Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing "Kodukant Vaivere" asutati 22.septembril 2002. aastal ja kanti registrisse 24.10.2002 a.

Ühingu eesmärk on Vaivere küla kultuuri ja külaelu laiapõhjaline arendamine. Ühing tegutseb hariduse-, kultuuri-, rahvakultuuri- ja sotisaalvaldkondades. Ühing teeb koostööd Saaremaa vallavalitsusega ja tegeleb muuhulgas ka infrastruktuuri väljaarendamisega külas.

2003.a. andis Kaarma vallavalitsus ühingule kümneks aastaks kasutada endise koolihoone ruumid, mille kasutusaega on hiljem pikendatud.

2005.a. rekonstrueeriti ruumid PRIA investeeringutoetuse abil Vaivere seltsimajaks. Seltsimaja ruume saavad seltsi liikmed väikese tasu eest kasutada oma perepidude ja sünnipäevade korraldamiseks. Ruume renditakse ka välja teistele soovijatele.

2014. aastal renoveeriti PRIA toetuse abil seltsimaja katus.

Viimastel aastatel on arendatud erinevate toetuste abil ka Vaivere küla kiigeplatsi.

Ühistu juhatus on 5-liikmeline. Juhatuse liikmetele ei ole makstud tasu. Ühingul ei ole 2022. a olnud palgalisi töötajaid ning ei ole makstud töötasusid.

2023. aastal on plaanis jätkata samalaadse tegevusega.

KODUKANT VAIVERE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.