Rohkema info nägemiseks:

JALGPALLIKLUBI TALLINNA KALEV MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1912; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JALGPALLIKLUBI TALLINNA KALEV kohta arvamuslugu!"

JALGPALLIKLUBI TALLINNA KALEV MTÜ hetkeolukord

Juba 1912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 41 korda.

Tegevusaruanne 2023

Majandusaasta aruanne on konsolideeritud grupis Jalgpalliklubi Tallinna Kalev ja Tallinna Kalevi

Jalgpallikool. Jalgpalliklubi Tallinna Kalev ja Jalgpallikooli eesmärk on jalgpalliga tegelemine ja selle arendamine. Meie klubi missiooniks on pakkuda kõikidele kalevlastele võimalust areneda nii füüsiliselt, vaimselt kui ka emotsionaalselt unustamata ära oma isikupära. Peame oluliseks julgustada kalevlasi hoolitsema lisaks oma füüsilisele tervisele ka vaimse tervise eest. Selleks, et meie mängijate sportlikud saavutused ei jääks peaasjade taha kinni, teeb meie klubi koostööd spordipsühholoog Laur Nurkse.

Peamine tegevus on esindusvõistkondadele treeningute ja mängude korraldamine, partnereid nagu sponsorid ja reklaampartnerid ning seades esindusvõistkondadele eesmärgiks osaleda Eesti

Meistrivõistlustel kõrgeimal tasemel ehk mängida Meistriliigas. Samuti muude jalgpalli arendamisega seotud tegevuste läbiviimine nagu mitmesuguste turniiride, reklaamiürituste ja firmadele sõprusmängude korraldamine, jne.

2023. aasta võib nimetada edukaks aastaks Tallinna Kalevi jaoks. Loodi koostöös Mustamäe

Riigigümnaasiumiga jalgpalli Akadeemia. Eesmärgil anda võimalus noorsportlastel keskenduda õpingutele ning tegeleda selle kõrvalt profispordiga. Inspireeritud uuest akadeemiast ehitasime

Mustamäe linnaosasse uue jalgpallihalli – Raja Jalgpallihall. See annab palju juurde klubi jätkusuutlikkusele, mis tähendab, et klubi laieneb kesklinnast uude piirkonda. Seoses uue halli ehitamisega soovime anda Mustamäe kogukonnale tagasi. Plaanime 2024. aastasse uusi projekte, mille rahastuse loodame saada läbi projekti põhiste taotluste. Nimelt soovime populariseerida käimis jalgpalli, erivajaduste laste jalgpalli treeningute võimalus ja avada uued noorte treening grupid. Tänu uuele jalgpallihallile on võimalus meie noortel võtta maksimum talvisel perioodil ning tagada neile kvaliteetne treening hoolimata ilmast.

Lisaks uutele arendustele saavutas Jalgpalliklubi Tallinna Kalev kolmanda koha Eesti

Meistrivõistlustel, mis tagas meie klubile ajaloolise koha Eurosarja mängudes. Mis viib meie klubi nime Eestist kaugemale. Tänu Eurosarja mängudele on võimalus meie klubi mängijatel jääda silma välismaaklubidele ning teha järgmine samm oma sportlas karjääril. Kokkuvõttes võib öelda meie klubi laieneb jätkusuutlikult.

Tallinna Kalevi 2023. aasta tulu koosneb sponsorlusest, omavalitsuselt ja alaliidult saadav toetus noortespordi arendamiseks, UEFA solidaarsusmaksest klubidele ning ettevõtluse tulust spordivõistluste korraldamisel ja treeningväljakute väljarentimisel.

Põhilised kulud on jalgpallitreenerite ja mängijate palgad, erinevad staadionite ja treeningbaaside rendid, varustus, koolitused, laagrid, transport, meditsiin, jne.

MTÜ tööd korraldab 3-liikmeline juhatus. Igapäevase juhtimisega tegelevad klubi spordidirektor, klubi tegevjuht ja noortetöö juht. Klubi keskmine töötajate arv oli 45. Tööjõukulud olid 729 139 eurot. Juhatuse liikmele töötasu arvestatud 31 751 eurot.

Loeme aasta 2023 toimetuleku jätkusuutlikuks ja lähme kindlameelselt ning motiveeritult vastu aastale 2024.

Peamised finantssuhtarvud

JALGPALLIKLUBI TALLINNA KALEV MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.