Rohkema info nägemiseks:

MARIA JA LAPSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 636; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MARIA JA LAPSED kohta arvamuslugu!"

MARIA JA LAPSED MTÜ hetkeolukord

Juba 636 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023a Tegevusaruanne

MTÜ Maria ja lapsed pakkus 2023a põhitegevusena perekoduteenust vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele ja lastehoiuteenust eelkooliealistele lastele ning koostöös erinevate kohalike omavalitsuste, ohvriabi meeskonna ja teiste sarnaste MTÜdega ka pereteraapia teenust. Kõigi ühingu tegevuste planeerimisel ja ellu viimisel lähtuti põhikirjalistest eesmärkidest.

Meie poolt pakutavaid perede tugiteenuseid kasutas kokku üle 100 perekonna. Perekoduteenust pakkusime korraga kuni 33 lapsele, kokku osutasime sellel aastal perekoduteenust 34 lapsele.

Lastehoiuteenust pakkusime kokku 4 lapsele, korraga sai teenust kasutada kuni 4 last. Nii perekoduteenuse kui lastehoiuteenuse osutamise teenusekohad olid läbi aasta regulaarselt täidetud.

Kokku tegutses meie perekodus 2023a 5 peret, kolmes neist elas korraga kuni 6 last, kahes peres korraga kuni 7 last. Kaks peret tegutsesid Tudulinna vallavalitsusele kuuluvas majas Tudulinna alevikus, mille renoveerisime 2010a ja mida üürilepingu alusel tasuta kasutada saame (üks sealne pere kolis sügisest eraldi majja Rakvere linna) ning üks pere tegutses Tudulinna külas asuvas kortermaja kahest korterist kokku ehitatud korteris, mille renoveerisime 2011a ning mille ostsime 2019a Alutaguse vallavalitsuselt oma MTÜle. Perekodu üks suure abivajadusega lastele kohandatud pere 6 lapsega ja lastehoid tegutsesid meie MTÜle kuuluvas eramajas Rakvere linnas

Tedre tänaval, maja ostsime 2016a ning üks pere 6 lapsega tegutses meie MTÜle kuuluvas eramajas Rakvere linnas Pähkli tänaval, selle maja soetasime 2020a.

2023a suvel soetasime meie ühe varem Tudulinnas valla üüripinnal tegutsenud perekodu perele eraldi maja Rakvere linna aadressile Lääne põik 7, kuhu pere kolis sisse 2023a sügisest.

Kõikides perekodu peredes töötavad erialaste teadmistega perevanemad ning perede tööd koordineerib juhataja koostöös MTÜ juhatuse ning üldkogu liikmetega ja asutuse juhiabi ning kahe sotsiaaltöötajaga. Lisaks põhitegevusele tegime aktiivselt koostööd Eesti Laste ja Noorte

Hoolekandeasutuste Ühinguga, Sotsiaalministeeriumi, Ohvriabi ning Sotsiaalkindlustusameti ametnikega. Ühingu töös olid kesksel kohal perekodus elavad ning lapsehoiuteenust ning meie muid tugiteenuseid kasutavad lapsed ja nende pered. Lastele erinevate ürituste korraldamisel ja laste elamistingimuste parandamisel tegime koostööd mitmete pikaajaliste sponsoritega ja fondidega, kes on läbi aastate toetanud meie asutuse üldist arengut. Suurt rõhku panime töös laste vaimse ja füüsilise tervisliku seisundi parandamisele ning arengut toetavate tegevuste läbiviimisele ning töötajate koolitamisele. Järjepidevalt panustasime ka laste elamistingimuste ja töötajate töötingimuste parendamisele.

MTÜ olulise vara hulka kuuluvad 2023a lõpu seisuga Rakvere linnas asuvad Tedre 11 maja ja

Pähkli 9 maja ning Lääne põik 7 maja ning Tudulinna alevikus asuvad korterid aadressil Uus tn 2 korter 7 ja 8 (kokku ehitatud ühe pere ruumideks) ning viis transpordivahendit: 2018a Lions Club

LC Tallinn Eesti I osalise toetuse abil ostetud 8 kohaline buss Peugeot Traveller ja meie oma vahenditest 2019a soetatud sõiduauto Peugeot 508 ja ning 2021a sponsorite toel soetatud 7-kohaline sõiduauto Opel Zafira ning 2022a septembris soetatud 7kohaline sõiduauto Renault

Grand Scenic ning 2023a alguses soetatud Peugeot Expert.

2023 aasta alguses müüsime maha meie 8 kohaline väikebussi Peugeot Expert Tepee, mille kinkisid meile Lions Club LC Tallinn Eesti I meeskonna liikmed 2013a detsembris, kuna bussi ülalpidamiskulud ja tehniline seisukord oli ajas muutunud kehvaks ega täitnud enam meie asutuse vajadusi. Antud bussi eest saadud raha kasutasime uue bussi Peugeot Expert ostmisel sissemaksuna.

Kogu meie olemasolev vara on heas seisus ja hästi hooldatud.

2023a lõpu seisuga oli meie asutuses 21 erinevat töölepingulist ametikohta (1 juhataja, 1 juhiabi, 1 majandustöötaja-bussijuht, 2 sotsiaaltöötajat ja 11 põhikohaga perevanemat (4 peret töötasid 2 perevanema süsteemil ja 1 pere töötas 3 perevanema süsteemil), 4 perevanema abilist/asendajat, 1 lapsehoidja) lisaks on mitmeid vajadus- ja projektipõhiseid VÕS lepinguid tugiisikuteenuse ning psühholoogilise ja eripedagoogilise nõustamisteenuse, pereteraapia teenuse osutamiseks puuetega lastele ja raskustesse sattunud lastega peredele. Raamatupidamisteenust ostsime asutusse sisse.

MTÜ juhatus 2023a lõpu seisuga oli 1 liikmeline ning ühingu üldkogus oli kokku 3 liiget.

Ühingu juhatuse liikmele ja üldkogu liikmetele tasu ei makstud. Meie näeme, et MTÜ Maria ja lapsed

MARIA JA LAPSED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.