Rohkema info nägemiseks:

EESTI MAJANDUSTEADUSE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 460; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MAJANDUSTEADUSE SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI MAJANDUSTEADUSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

EESTI MAJANDUSTEADUSE SELTS on assotsieerunud Eesti teaduste akadeemiaga 16.06.2011. Selts on asutatud aastal 1930 ja taasasutatud aastal 2002. Seltsi liikmeskonnas on 121 eraisikut ja 4 juriidilist isikut. Eesti majandusteaduse selts (EMS) on Eesti majandusteadlasi ühendav mittetulunduslik teadusselts, mille eesmärk on edendada nüüdisaegse majandusteaduse levikut ja diskussiooni aktuaalsete majandusteemade üle. Selts aitab kaasa majandushariduse taseme tõstmisele ning toetab majandusuuringute ja -õppega seotud institutsioonide koostööd. EMS toetab doktoritööde ja juhendamiskvaliteedi tõusu ning panustab majandusteaduste ja innovatsiooni doktorikooli seminaridesse.

EMS 18. aastakonverents toimus Rakveres 26.-27. jaanuaril 2023. Konverentsi peateemaks oli energia ja majandus. Akadeemilise peaettekande tegi Cambridge'i ülikooli jätkusuutlikkuse juhtimise instituudi (CISL) juht ja vanemteadur Dr Annela Anger-Kraavi, kelle peamiseks uurimisvaldkonnaks on kliimamuutuste ökonoomika. Lisaks on Annela Eesti Keskkonnaministeeriumi rahvusvahelise kliimamuutuste poliitika ja läbirääkimiste nõunik. Paneelsessioonis arutlesid energiatootmise, energiajulgeoleku ja kliimamuutuste teemal Eesti poliitikud ja energiavaldkonna praktikud. Prof. Enn Listrale anti EMS auliikme nimetus.

Selts annab igal aastal välja teaduspreemiat. Eesti majandusteaduse seltsi Vello Venseli nimeline teaduspreemia on mõeldud doktoriõppes õppivale üliõpilasele, kes teeb oma uurimistöö põhjal ettekande majandusteaduse ja innovatsiooni doktorikooli raames korraldatavas rahvusvahelises suvekoolis ning kelle uurimistöö tunnistatakse preemiakomisjoni poolt preemia vääriliseks. 2023. aastal anti kõnesolev teaduspreemia välja üheksandat korda. Tartu ülikooli, Tallinna tehnikaülikooli, Eesti Panga ja Estonian Business Schooli esindajatest koosnev komisjon valis preemia laureaadiks Heili Hein Tallinna Tehnikaülikoolist.

Selts on jätkuvalt tegutsev.

EESTI MAJANDUSTEADUSE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.