Rohkema info nägemiseks:

SÜDA-EESTI SOTSIAALKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 213; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÜDA-EESTI SOTSIAALKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SÜDA-EESTI SOTSIAALKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Süda-Eesti Sotsiaalkeskus on loodud oktoobris 2004.a. MTÜ tegevuse eesmärk on sotsiaalsete probleemide lahendamisele kaasaaitamine läbi paindliku ja abivajajakeskse sotsiaalteenuste korraldamise. Ühing näeb oma ülesandeks osutada teenuseid sotsiaalsetele riskirühmadele (sõltuvusprobleemidega inimesed, erivajadusega inimesed, vanurid ja puudega inimesed jt) nende parema iseseisva toimetuleku soodustamiseks.

MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-liikmeline.

2022. aastal läbiviidud tegevused: (cid:127) Koostöö Eesti Töötukassaga:

Võlanõustamise teenus - teenust sai Eesti Töötukassa vahendusel kokku 87 klienti.

(cid:127) Koostöö Järvamaa omavalitsustega:

Võlanõustamise teenus - teenusele suunati KOV-ide poolt 33 klienti (8 Paide linnast, 8 Järva vallast, 17 Türi vallast ja 2 Kehtna vallast). Lisaks osutati teenust ise pöördujatele hinnakirja alusel.

Psühholoogilise nõustamise teenus - Paide Linnavalitsusega sõlmitud lepingu alusel osutati nõustamist Paide linna lastega peredele keskmiselt 10 tundi kuus perioodil 01.01.2022-30.06.2022.

Tugiisikuteenus - MTÜ osutas puudega lastele tugiisikuteenust Järva valla erinevates lasteasutustes. Teenusel viibis 4 last.

(cid:127) Koostöö Tervise Arengu Instituudiga:

Kahjude vähendamise teenus - teenuse eesmärk on HIV nakkuse ja teiste vere ning seksuaalsel teel levivate infektsioonide ennetamine sõltlaste hulgas. Keskuses töötab kahjude vähendaja ja sotsiaaltöötaja. Võimalik on saada psühholoogiteenust. Keskmiselt oli kuus 331 kliendikontakti, sh 244 süstlavahetuse kontakti. Jagati keskmiselt 855 süstalt kuus.

(cid:127) Järvamaa Toidupanga tegevus: 2022.a jagas Järvamaa Toidupank kokku 66 475 kg erinevaid toiduaineid. Sellest enamus moodustas poodidest kogutud toidukaup. Õhtuseid toidukogumisi tehti igapäevaselt Paide ja Türi Rimidest ning Paide Maksimarketist.

Tavapärast toiduabi vähemalt korra kuus sai keskmiselt 200 Järvamaa peret, lisaks pered, kes saavad toitu läbi partnerite - MTÜ Lasterikkad,

Türi Misjoni kogudus, Paide Baptisti kogudus.

EL toiduabi jagamine toimus neli korda. Kokku jagati 21 320 kg toiduaineid, aastas komplekteeriti 2 238 toiduabi pakki.

(cid:127) Projekt "55+ Kuidas edasi?"

Oktoobris 2020.a alanud projekti eesmärk on suurendada 55 aastaste ja vanemate tööturult kõrvalejäänud inimeste elukvaliteeti ja toetada nende tööle asumist ja tööl püsimist. Projekti periood on 01.10.2020-31.12.2022. Aruandeperioodil viidi läbi koolitusgrupid Paides, Türil ja

Aravetel. Toimus enesearengukoolitus "55+ Kuidas edasi", tööklubi, arvutikoolitus, sisekujunduse koolitus ning koolitus "Elurõõmus vananemine". Projektis osales kokku 60 inimest.

2023. aastal jätkatakse kahjude vähendamise teenuse, nõustamisteenuste ning Toidupanga tegevustega.

SÜDA-EESTI SOTSIAALKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.