Rohkema info nägemiseks:

VAHVA VAEKÜLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 238; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VAHVA VAEKÜLA MTÜ kohta arvamuslugu!"

VAHVA VAEKÜLA MTÜ hetkeolukord

Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Vahva Vaeküla loodi 2005. aasta 3.septembril.Ühing tegutseb Sõmeru vallas -Lääne-Viru maakonnas. Ühing esindab viit küla-Vaeküla-,Kaarli-,Raudvere-,Raudlepa- ja Rägavere küla.

Seoses Sõmeru valla ja Rakvere valla ühinemisega 2017 aasta lõpus tegutseb MTÜ alates 2018 aastast Rakvere vallas.

Tegevusaruanne aruandeperioodi kohta

Rakvere valla poolt antud tegevustoetus on kulunud põhiliselt noorsootöötaja palgaks ning hoone ülalpidamiseks.

Sellel aruandeperioodil läbiviidud projektid:

KOP projektid „Vahvad koolitused külakeskuses ja õppereis Botaanikaaeda“. Projekti eesmärk on läbi ühistegevuse tugevdada kogukonna identiteeti ja koostöö teket ning suurendada kogukonna teadmiseid ja oskuseid. Külakeskuses toimusid arendavad koolitused, mis suurendasid kogukonnaliikmete teadmisi ja oskusi ning tugevdasid koostööd nii kogukonnaliikmete kui ka MTÜ vahel. Regulaarselt toimunud koolitused ja kogukonna omaalgatuse toetamine on suurendanud kogukonnaliikmete harjumust käia ühisüritustel ja koosviibimistel. See on muutnud kogukonna elujõulisemaks ja ettevõtlikumaks.

Haridus –ja Teadusministeeriumist - Laagrite toetusmeede Eesti ja Ukraina noorte lõimumiseks ning eesti keele algõppe toetamiseks. Projekti eesmärk on soodustada Ukraina noorte kiiremat kohanemist eesti keele ja kultuuriruumiga ning valmidust jätkata haridusteed eestikeelses koolis. Laagritegevuste kaudu loodi Ukraina noortele laagris järgmised võimalused: (cid:127) lõimitud ja mänguline eesti keele algõppe ning eestikeelne suhtluskeskkond; (cid:127) Ukraina noore sotsiaalsete suhete loomine Eesti eakaaslastega; (cid:127) Ukraina noore lõimumine Eesti ühiskonda, tutvustades eesti keelt ja kultuuri; (cid:127) noore vaimse tervise toetamiseks; (cid:127) huvitegevuse, noorsootöö ja muude tegevuste pakkumiseks, sh arvestatama noore ealiste iseärasustega; (cid:127) rahvustevaheliste konfliktide ennetamiseks ja vastandumise vältimiseks (cid:127) laagris osalevale noorele keeleõppes, sh iseseisvas keeleõppes, ning formaal- ja mitteformaalõppes osalemise võimaluste tutvustamiseks

Ukraina noore elukohajärgses omavalitsusüksuses.

Valla poolt saadud projektitoetused: „Vahvad koolitused külakeskuses ja õppereis Botaanikaaeda“ ja „Noorte õppereis Saaremaale“ ning „

Vaeküla Jaanituli 2021“.

Mõned külaelanikud (3-5 inimest kuus) on käinud end külakeskuses dušši all pesemas ning kasutavad võimalust külakeskuses ajakirju ja ajalehti lugeda. Külakeskuse ruume on kasutatud koolituste, koosolekute, näidendite, sünnipäevade pidamiseks jm ürituste läbiviimiseks.

Noorsootöötaja on 2022. aastal osalenud seminaridel, koolitustel ja infopäevadel: KOP infopäevad, erinevate meisterdamiste koolitused, ühised koolitused Rakvere valla noorsootöötajatega, MTÜ Partnerid üldkoosolekud jms.

2022. aasta jaanuarist toimusid noortele suunatud huviring „Merkuuri Tehnika huviring“. Tehnika huviring toimus õues. Noored said kasutada erinevad tööriistu, saage, lasermasinaid jms. Huviringis valmisid erinevad tarbeesemed, mida noored saavad kodus kasutada või millega nad saavad mängida vms „Kodunduse ja käelise tegevuse“ ringis said noored kokata ning meisterdada erinevatest materjalidest kaunistusi, ehteid, karpe, pildiraame, mänguasju, voolida savist kujukesi jms.

VAHVA VAEKÜLA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.