Rohkema info nägemiseks:

KÜLADE ÜHENDUS TOKK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 118; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÜLADE ÜHENDUS TOKK kohta arvamuslugu!"

KÜLADE ÜHENDUS TOKK MTÜ hetkeolukord

Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Külade Ühendus TOKK on asutatud 20.augustil 2005 aastal. Äriregistrisse kantud 08.detsembril 2005.a. Tegemist on kolme küla (Tolli, Kaguvere ja Kuuda (nüüd kuulub Tolli küla alla)) ühendusega, mille eesmärgiks on piirkondliku elu edendamine läbi ühiste tegevuste. MTÜ- l on 01.01.2024 aasta seisuga 30 liiget, aga MTÜ sihtgrupiks on lisaks Tolli, Kaguvere ja Kuuda külade elanikele ka ümberkaudsete külade (sh. Märjamaa alev) elanikud. MTÜ Külade Ühendus TOKK on juriidiliselt staatuselt tavaline mittetulundusühing. Tegevuse aluseks on põhikiri, mis on kinnitatud 01. novembril 2023.a. Eesmärkide elluviimiseks tehtavad tegevused: teabelevi korraldamine, koostöö arendamine, ühisürituste korraldamine, külade esindamine ja tutvustamine ning arenguprojektide koostamine jne.

MTÜ Tegevust juhib 4 liikmeline juhatus, mis valiti 20.augustil 2022.a. üldkoosolekul. Juhatusse kuuluvad: juhatuse esimees: Tene Mäerand juhatuse liikmed: Anne Vesinurm, Marje Laube ja

Thomas Hainsalu. Juhatuses ei ole palgalisi töötajaid. Raamatupidamisega tegeleb juhatuse liige

Marje Laube. MTÜ Külade Ühenduse TOKK üldkoosolek toimus 13.mail 2023.a Tolli külas, kus kinnitati ka 2022.a. majandusaasta aruanne. Otsustati jätkata traditsioonideks saanud üritustega (jaanipäev, muinastulede öö, jõulude tähistamine, ühised väljasõidud jne). Otsustati esitada uus toetuse taotlus Raplamaa Kohaliku omaalgatuse programmi 2024 kevad või sügisvoooru külaplatsi võrk- ja jalgpalli platsi korrastamiseks ning lipumastide vahetamiseks.

Tähtsamad sündmused aastal 2023 olid talgupäevad, jaanipäev koos külakohvikuga, pelmeenide valmistamise töötuba ja ekskursioon Kihnu. Talgupäevade raames korrastati territoorium ning vahetati külakaardi ning bussipeatuse teadetetahvli tugipostid. Väga oluline oli ka külaplatsi korrapärane niitmine aastal 2023 (MTÜ sai toetust murutraktori soetamiseks 2022 aasta lõpul

Kohaliku omaalgatuse programmist), mistõttu saime rohkem suve jooksul külaplatsi eesmärgipäraselt

KÜLADE ÜHENDUS TOKK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.