Rohkema info nägemiseks:

TÄHETORN ORION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 96; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÄHETORN ORION MTÜ kohta arvamuslugu!"

TÄHETORN ORION MTÜ hetkeolukord

Juba 96 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon

MTÜ Tähetorn Orion tegutseb ja tähetorn asub Jaska külas Põhja-Sakala vallas Viljandi maakonnas. Ühing on asutatud 2006. aastal ja juhatus on kahe liikmeline.

Tähetorn "Orion" on uudistamiseks kõigile. Huvilised saavad näha ja osaleda meeldejäävates füüsika katsetes ning avastada teadmiste huvitavat maailma. Selge ilma korral on võimalik läbi teleskoobi vaadata kuud, planeete ja udukogusid. Pilvise taeva korral võib jälgida kaasahaaravaid füüsika katseid ning vaadata suuri pilte universumist.

Pakutavad teenused

Vaatlemine teleskoobiga. Kuu, planeetide ja udukogude vaatlemine teleskoobiga Meade LX90 12”. Taevavaatlus on võimalik vaid selge taeva korral ning on taevakehade asendist sõltuv.

Füüsika katsed. Programm vastavalt vanusele/soovile, kestvus ~1,5 tundi. Katsed on atraktiivsed, ning neist on võimalik ise osa võtta.

Fotod kosmosest. Kolmandal korrusel on suured Hubble’i kosmoseteleskoobi tehtud fotod universumist. Fotode all on lühikirjeldus. Loomulikult saab küsida küsimusi ning arutleda huvitavatel teemadel kosmosest.

Tähetorni külastajateks on nii lasteaia lapsed, õpilased kui ka täiskasvanud. Tegevused on sobilikud keskkonnahariduse projektide õppeprogrammide läbiviimiseks.

Majandustegevus

Aruandeaasta majandustegevuse tulud kokku oli 3 569 eurot ja lisaks saadi tegevustoetust 200 eurot Põhja-Sakala Vallavalituselt.

Investeeringuid tehti kokku 699 euro eest ja väikevahendeid soetati 244 euro ulatuses.

Ettevõtel töötajaid ei ole ja töötasu makstud ei ole. Juhatuse liikmed tegutsevad vabatahtlikuse alusel.

MTÜ Tähetorn Orion on jätkuvalt tegutsev ühing.

TÄHETORN ORION MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.