Rohkema info nägemiseks:

EESTI JUUDI MUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 188; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI JUUDI MUUSEUM kohta arvamuslugu!"

EESTI JUUDI MUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Juudi Muuseumi 2022.aasta tegevused olid suunatud Põhikirjas sätestatud eesmärkide täitmiseks, sh ajalooliste mälestiste säilitamine, Eesti elanike ja väliskülaliste tutvustamine Eesti juudi ajaloo ja kogukonna tegevustega, noorte kaasamine Eesti juutide ajaloo päranduse uurimisse ja säilitamisse, näituste ja ürituste korraldamine, muuseumi kogu täiendamine jms.

Muuseumi mälugaleriis avati mälestustahvel ja näitus Eesti ülemrabi dr.Aba Gomeri mälestuseks.

Osaleti mälestuskivi ettevalmistamisel ja avamisel juutide hukkamiskohas endise Männiku tankitõrjekraavi kohal Liiva kalmistul. Võeti osa holokausti päeva õpilaste esseede hindamisest.

Tallinna Juudi Koolis korraldati 10. klassi õpilaste uurimistööde kirjutamine Eesti Juutide ajaloo teemadel.

Muuseum osales Muuseumiöö programmis, pakkudes külastajaile ekskursioone muuseumis ja

Tallinna sünagoogis ning juudi muusika kontserti, filmikava ja osavõttu Sabati lõpetamise tseremooniast.

Eesti-Iisraeli diplomaatiliste suhete loomise 30. aastapäeva puhul korraldati näitus ja loeng kahe riigi suhete arengust. Tallinna sünagoogi 15. aastapäeva puhul avati näitus „Eesti sünagoogide ajaloost“. Muuseum osales Tallinna vana juudi kalmistu renoveerimise 1.etapi käigus valmistatud infostendide tekstide koostamisel. Balti riikide juudi kogukondade seminaril „Limmud Baltika“ näidati näitust „Eesti juudi spordi ajaloost“ ja osaleti teistes seminari aruteludes. Euroopa juudi kultuuri päeva raames korraldati juudi-ukraina laulude kontsert. Eesti juutide foorumil „Jahhad“

Pärnus korraldati muuseumitund teemal „Tallinna juudi rahvamaja“. Muuseum viis Tallinna Juudi

Kooli õpilastele läbi õpperetki Klooga memoriaalis.

Aastal 2022 külastas Eesti Juudi Muuseumi 1347 külalist, mis on 3,5 korda rohkem kui 2021.aastal. See on küll natuke vähem kui koroonaeelsel aastal, kui muuseumi külastas 1641 inimest. Külla aga on näha taastumise tendentsi. Laienes ka riikide arv, kust külastajad on tulnud.

Kui välja arvata kohalikud külastajaid, siis 2019 .aastal oli külastajaid 35. riigist, 2022.a. 37 riigist (2021a. - 21).

Kohalikud külastajad moodustavad enamust neist, kes tundis huvi Eesti juutide ajaloo vastu - 57%.

USAst käis muuseumis 8,8%, Saksamaalt 7,6%, Iisraelist 4,8%, Rootsist 3,6%, Soomest 3,0%% ja

Ühendkuningriigist - 2,2% muuseumi külastajatest.

Eesti Juudi Muuseumi Facebookil on 566 jälgijat, neist üle poole asub Eestis. Pidevalt jälgivad meid ka FB kasutajad Lätis, Venemaal, Saksamaal ja Israelis.

Korraldati genealoogilised uuringud kirjalike päringute alusel, peetakse kirjavahetus eraisikute ja asutustega. On koostatud muuseumi strateegia aastateks 2023-2027 ja kinnitatud muuseumi arhiivi kogumispõhimõtted.

EESTI JUUDI MUUSEUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.