Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA SÕJAVARA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 506; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA SÕJAVARA SELTS kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA SÕJAVARA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 274 korda.

Tegevusaruanne 2022

Saaremaa Sõjavara Selts MTÜ loodi 2007. aastal.

Seltsi aluspõhjaks on asutajaliikmete erakollektsioonid, et tutvustada 20. sajandi sõdade ajalugu Saaremaal.

Saaremaa Sõjavara Selts MTÜ peamiseks eesmärgiks on muuseumi arendamine ja haldamine.

Mittetulundusühingul 2022. aastal palgalisi töötajaid ei olnud.

Juhatuse liikmeid on ühingul kaks. Juhatusele töötasu ning muid tasusid ei arvestatud ega makstud.

Tegevused 2022. majandusaastal: 1. Metsavendade punkri ehitus 2. Soomusauto "Kalevipoeg" keredetailide valmistamine; 3. Ettevalmistustööd lasketiiru ja uue ekspositsioonisaali ehitamiseks 4. Taaslavastus lahingu "Eesti iseseisvuse sünd" läbiviimine Haapsalus 5. Infobuklettide valmistamine "ESAP2022" 6. Valga Militaarfestivalil näidislahingute korraldamine 7. Tööd kogudega 8. WWII püsiekspositsiooni ehitus ja sisustamine 9. 30m Siselasketiiru ehitus (210m2) 10. Uue näitusesaali ehitus (160M2) 11. Laopinna ehitus (100M2)

Järgneval majandusaastal on plaan jätkata näidislahingute ja näituste korraldamisega. Jätkub lasketiiru sisustuse ehitus ja inventari hankimine ning veoauto GAZ MM taastamistööd. Sisustatakse ka Metsavendade punker.

SAAREMAA SÕJAVARA SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.