Rohkema info nägemiseks:

SOOVEERE MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOOVEERE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SOOVEERE MTÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal toimus kokku 69 erinevad tegevust ja esmaskordselt noorte õpilasmalev.

Kuna 2021.aastal toimus pikalt hoone remont, siis 2022.aastal oli suur rõhk ruumide sisustamisel ning väliüritustel. Esile väärib tõstmist, et Ulila

Keskuses toimusid esimest korda tantsuõhtud ansamblitega, mida väga oodati ja mis tõid uudistama rahvast ka kaugemalt; alustas mitu uut noorte huviringi, mitmekesistusid trennide võimalused täiskasvanutele. Edukad olid ka väliüritused, nt juunikuus toimunud Ohutuspäev, kus osalesid Nõo vabatahtlik pääste, PPA, Lõuna-Eesti vetelpäästegrupp + Märjad Käpad ja uudistajaid oli ka Peipsi järve äärest. Juulikuus oli väga melukas Sisevete Festivali Võrsjärve festivali avapidu Ulilas ning lustakas Ulila piirkonna perede spordipäev. Aastat lõpetas traditsiooniline Kogu pere Jõulupidu Ulila suveaias, kus loodi uuele kellatornile legend. Rõõmustav on see, et Ulila Keskuse tegevus kogub järjest tuntust ja siin käib üha enam rahvast ka kaugemalt. Endiselt on väljakutse saada eakaid erinevatele sündmustele. Paljud eakad käivad veel tööl ja on eakaid, kes paraku juba ei jaksa kuhugi pikemaks minna-sõita. Seni oleme pigem pannud rõhku reedestele saunapäevadele, kus saab nendega vestelda, neid kuulata, tellinud Ulila Keskusesse juuksuriteenust neile ning külastanud Puhja seltsimajas toimuvaid teatrietendusi/ kontserte. Üksikud eakad on käinud väljasõitudel ka.

SOOVEERE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.