Rohkema info nägemiseks:

HELLENURME VESKIMUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 263; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HELLENURME VESKIMUUSEUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

HELLENURME VESKIMUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 124 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Hellenurme Veskimuuseumi tegevusaruanne 2022

MTÜ Hellenurme Veskimuuseum asutati 2008 eesmärgiga säilitada, taastada ja taaskasutusse võtta Hellenurme veskihoonete kompleks.

Jätkuvalt ja regulaarselt hooldati veskit kui töötavat tööstuspärandit omatuludest ja erinevate toetustega.

2022. aastal jätkus veskimuuseumi tegevus: toimusid veskiekskursioonid töötavas vesiveskis, õpitoad, suveüritused (kontserdid, veskikino), veskijooga, veskimuuseum osales Muuseumiööl.

2021.a. uuendati Valgamaa Partnerluskogu toetusprojektiga Leivakoja köök, mille tagasimakse tehti Veskimuuseumile 2022.a. mais.

Muinsuskaitseameti omandireformi eelarvest laekus septembris sihtotstarbeline toetus 67601 eurot magasiaida remontrestaureerimiseks.

Tegevustuludest tasuti jooksvad kulud hoonete korrastamisel ja projektide omaosalused. Veskimuuseumi Leivakoda omab Toidu - veterinaarameti poolt tunnustatud toidukäitlemisluba. Veskimuuseum kuulub Eesti

Toidutee ja Liivimaa maitsete võrgustikesse.

Veskimuuseumi programmidel „Veest leivani" ja „Puutööst veskitööni” on ökoturismi kvaliteedimärk EHE; 2020. aastast leivaporgrammil ka keskkonnahariduse kvaliteedimärk – Läbimõeldud programm.

MTÜ Hellenurme Veskimuuseum on MTÜ Eesti Veskivaramu, MTÜ Valgamaa Partnerluskogu ,

MTÜ Eesti Maaturism, MTÜ Elva Puhkepiirkond liige. Veskimuuseum kuulub EST-LAT Interreg Industrial Heritage partnerite võrgustikku. MTÜ teeb koostööd ümberkaudsete omavalitsuste, MTÜ-de ja muude organisatsioonidega. Osaleti mitmete koostööprojektide koolitustel, õpitubades, seminaridel.

Ettevõte andis tööd ühele inimesele.

Arvestati ja maksti välja brutotöötasudena 7 008 €.

HELLENURME VESKIMUUSEUM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.