Rohkema info nägemiseks:

SOELA SADAMA SELTS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 630; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOELA SADAMA SELTS kohta arvamuslugu!"

SOELA SADAMA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 630 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Soela Sadama Selts on asutatud 21. novembril 2008. a. (registreeritud 6.03.2009).

Seltsi peamisteks eesmärkideks on Saaremaal Leisi osavallas asuva Soela sadama arendamine eeskujulikuks mitmeotstarbeliseks väikesadamaks ja edaspidine sadama haldamine.

2022. a. lõpu seisuga oli seltsil 69 liiget.

Tulud, kulud, tegevused 2022. aasta peamisteks sissetulekuteks olid Soela sadama seltsi liikmete aastatasud ja toetused, toetused Saaremaa vallalt ja Kultuurkapitalilt, sadama seltsiruumis peetava suvekohviku tulud ning sadama teenustasud.

Vastavalt 2018. a. oktoobris Hiiumaa Vallavalitsuse ja MTÜ Soela Sadama Selts vahel alla kirjutatud CB616 Smart Marina projekti tegevuste ja investeeringute kaasfinantseerimise lepingule korraldas INTERREG Central Baltic Smart Marina programmi juhtpartner Hiiumaa Vallavalitsus koostöös MTÜ-ga Soela Sadama Selts riigihanked Soela sadama teenindushoone ehitamiseks. 2019. a. lõpus sõlmiti ehitusleping hanke võitjaga (Markend Team OÜ) summas 189124,94 EUR ja alustati töödega. 2020. a. teostati ehitustööd ja täideti lepinguga võetud kohustused.

2021. a. sai selts ka Soela sadama teenindushoone osalise kasutusloa.

2022. a. lõpu seisuga on projekti juhtpartner Hiiumaa Vallavalitsus andnud hoone üle MTÜ-le Soela Sadama Selts.

2022. a. esitas selts PRIA-le toetustaotluse "Soela paadikuur - kogukonna kultuurikeskus", mis sai ka heakskiidu. Projekti raames ehitatakse 2023. a. valmis paadikuuri põrand koos küttetorustikuga. Aruande esitamise ajaks on projekti teostamine jõudnud lõppjärku.

MTÜ sai 2022. a. toetuse Saaremaa vallalt 5000 eurot sadama jooksvate kulude katmiseks.

Sadama haldamiseks ja korrashoiuks vajalikud tööd tegid seltsiliikmed vabatahtliku töö korras.

Lisaks esitas selts 2022. a. kaks toetustaotlust, mis said ka heakskiidu: 1) taotlus Kultuurkapitalile Kuressaare Linnaorkestri kontserdi korraldamiseks ja raadiomikrofoni soetamiseks. (Kogusumma 1141 eurot, toetus 500 eurot.) 2) taotlus KOP-meetmesse 12 väli-lauakomplekti soetamiseks ürituste tarbeks. (Kogusumma 2388 eurot, toetus 2149,20 eurot.) 2022. a. toimus Soela sadamas mitmeid rahvarohkeid üritusi: kevadlaat, talgupäev, jaanituli, Soela maastikutriatlon, Untsakate kontsert merepäevade raames, muinaslaat, Kuressaare Linnaorkestri kontsert, Pammana poolsaare külade kokkutulek, muinastulede õhtu ansambliga

Iiukala, jõulupidu lastele.

2022.a. suurendati sadama elektri-peakaitset 3x40A-ni ja teostati teise ujuvkai rekonstrueerimine.

Kogu elektrienergia, mida tarvitab Soela sadam, on pärit taastuvenergiaallikast (lähedalasuvast päikeseelektrijaamast).

MTÜ Soela Sadama Selts 2022. aasta tulemiks oli 39748 eurot ja aastalõpu akumuleeritud tulemiks 214832 eurot.

Personal

MTÜ-l 2022. a. palgalisi töötajaid ei olnud, peamiseks tööjõuressursiks on juhatuse liikmed ja aktiivsed seltsiliikmed vabatahtliku tasustamata tööjõuna.

Juhatus koosneb 5 liikmest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Aastal 2023 on plaanis teostada PRIA toel teenindushoone paadikuuri põranda ehituse tööd ja omavahenditest paigaldada paadikuuri üldvalgustus. See võimaldab võtta kasutusele 300-ruutmeetrise ruumi igapäevaselt ürituste ja sportlike tegevuste tarbeks.

Lisaks teostame iga-aastased hooldustööd sadamarajatistele.

Sündmused pärast aruandeperioodi

Käesoleva aruande koostamise ajaks on Soela sadama teenindushoone paatide hoiuruumi põranda projekt lõpetamisel, jäänud on veel tolmutõkke paigaldus.

MTÜ Soela Sadama Selts juhatus

SOELA SADAMA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.