Rohkema info nägemiseks:

KAUTJALA-PATIKA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 213; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAUTJALA-PATIKA KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KAUTJALA-PATIKA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Külaselts jätkas aruandeperioodil mitmesuguste traditsiooniliste ja uute tegevustega.

Eraldi tuleb kindlasti mainida Kautjala kooli kokkutulekut, mis toimus 22. mail 2022 Patika vana koolimaja õuel. Kokku sai hulgaliselt endisi õpilasi ja kohal oli ka õpetaja Ilme Hio. Avati mälestustahvel koolimaja seinal. Kokkutulekuga algas ka Kautjala kooli digikogu koostamine - kogusime fotosid ja mälestusi koolist. Digikogu projekt jätkus aasta lõpuni Kautjala kooli arhiivimaterjalide kogumisega. Täname projekti eest põhilist töötegijat Eha Järvoja ning rahalise toetuse eest Eesti Kultuurkapitali. Digikogu ja rohkem selgitusi on kättesaadav veebilingil https://kautjalapatika.ee/uudised/kautjala-algkooli-digikogu.

Kolmandat korda toimus augustikuu viimasel nädalavahetusel Patika kohvikutepäev ning õhtul sai kogukond ühiselt lõõgastuda külapeol, kus tantsuks mängis ansambel "Nukker Kukeke".

Teist hooaeja toimus kogukonnakoolituste sari "Õpitoad toovad kogukonna kokku", mille raames said kogukonna liikmed osaleda neljas erinevas õpitoas - keraamika, linnuhommik, makramee seinakaunistuse ja "sõlelise" valmistamine. Õpitoad olid menukad, lisaks uutele teadmistele-oskustele sõbrunesid osalejad kogukonnaliikmetega küla muudest piirkondadest. Tunnustame Rae vallavalitsust, kes õpitubade sarja rahaliselt toetas. Jätkame kogukonna liitmist õpitubades ka 2023. aastal.

Patika küla võistkond osales taas Rae valla mängudel, 2021/2022 hooajal saime üldarvestuses 8. koha. Sügisel alustasime uue hooga 2022/2023 hooaja võistlussarjas.

Muid tegemisi: (cid:127) Kevadised heakorratalgud.

(cid:127) Lastekaitsepäeva jätsiring.

(cid:127) Toimus väike ühine jaanituli Kure koplis.

(cid:127) Osalesime Rae valla külade päeval Kurna mõisapargis.

(cid:127) Vanavanemate päeva tähistamine.

(cid:127) Pühadekaardi konkurss detsembris.

(cid:127) Patika külakoor jätkas kooslaulmist, vaatamata vahepealsetele pausidele, ning salvestas aprillikuus plaadimaterjali. Samuti valmistati uusi kooriseelikuid.

(cid:127) Esitasime Rae valla Kauni kodu konkursile perekond Sokolovide koduaia, mis sai esikoha, ning Kuremäe mänguväljak sai eripreemia.

(cid:127) Kohalike talisuplejate ühine aastalõpusuplus koduses Pirita jões.

Projektidest: 2022. aastal soetasime külaseltsile kohaliku omaalgatuse programmi ja RVAKSi toetusel lauatenniselaua ja korvpallistatiivi Kuremäe puhkealale värskes õhus vaba aja veetmise soodustamiseks.

Tagastasime maastikumängu ja koolimaja investeeringu esimese etapi toetused. Investeeringutoetuse olime saanud 2021. aastal Rae vallalt

Patika vana koolimaja munitsipaalomandis majapoole renoveerimise esimese etapi tööde jaoks, kuid kuna jõudsime mõistmisele, et Patika suurune küla vajab tegutsemiseks kogu maja, siis peame koostama uue projekti.

Uutest projektidest on saanud rahastuse ja ootavad realiseerimist 2023. aasta Patika küla päev ja "Õhinal õue 3" (elektrigeneraator, seljatoega pingid, Cornhole-mängukomplekt ühiste ürituste monusamaks korraldamiseks).

Kautjala kooli kokkutuleku ja vanavanemate päeva korraldamist toetas Rae vald.

Patika külakoori hääleseadet toetas Rae vald ja kooriseelikute soetamist Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus.

Järgnevatel perioodidel püüame jätkuvalt hoida aus Patika piirkonna külade traditsiooniliste sündmuste korraldamist ning ühiskondlike kinnistute korrastamist ja arendamist, samuti osalemist Rae valla mängudel ja Rae valla külade päeval.

KAUTJALA-PATIKA KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.