Rohkema info nägemiseks:

TAHEVA VALLA KÜLADE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAHEVA VALLA KÜLADE kohta arvamuslugu!"

TAHEVA VALLA KÜLADE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Taheva Valla Külade Seltsi põhikirja kohaselt on seltsi tegevuse eesmärgid järgmised: Taheva piirkonna külades ja selle lähinaabruses suurenenud piirkondlik konkurentsivõime ja selle kandi igakülgne areng, laiapõhjaline toimiv sektoriteülene koostöö, piirkonnas paranenud vaba aja veetmise, kultuuri-, sportimise- jms võimalused, kohaliku kultuuri-, paikkonna ja ajalooga seotud ühistöö, piirkonnas elavate inimeste huvide kaitse, väärtustatud, kaitstud ja vajadusel taastatud ajaloo-, kultuuri- ja looduspärand.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib selts ellu järgmisi tegevusi: korraldatakse teemakohaseid üritusi, külakoosolekuid, nõupäevi jms; koostatakse vastavaid trükiseid ja infomaterjale; viiakse läbi koolitusi; tehakse koostööd erinevate partneritega; prioriteetse suunana osaletakse Taheva-Karula-Mõniste piirkondades tegutsejaid ühendavates koostööprojektides; parendatakse ja parandatakse ühingu tegutsemispiirkonda jääva pärandi seisundit; parendatakse ja parandatakse ühingu tegutsemispiirkonda jäävate veekogude jm loodusobjektide seisundit; koostatakse projektitoetuste taotlusi eesmärkide elluviimiseks vajalike vahendite hankimiseks.

Selts saab oma tulud peamiselt projektitoetustest ja annetustest. Suur osa seltsi sissetulekulest on sihtotstarbelise kasutusotstarbega. Liikmemaksu kehtestatud ei ole.

Seltsil on vara (lauad, toolid, telgid, autokäru, lauatenniselaud, Hargla triibustikus saalikardinad, generaator jms), mida on kasutanud tasuta Hargla Maakultuurimaja, avatud noortekeskus, Hargla

Kool ja teised piirkondlikud seltsid. Selts tegutseb piirkondliku huvikaitse- ja arendusorganisatsioonina.

2022. aastal viis selts ellu tegevusi, mis on kokku lepitud Taheva piirkonna külade arengukavas.

Tegeldi Kotuse koostöövõrgustiku arendamisega, korraldati 4000 osavõtjaga tunnussündmus „Uma üülaat“, tagati kogukonnaköögi kasutusvalmidus, paigaldati Koikküla ja

Kalliküla bussipeatustesse ootepink reisijatele, viidi läbi talguid jne.

TAHEVA VALLA KÜLADE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.