Rohkema info nägemiseks:

KALEVI UJUMISKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 859; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KALEVI UJUMISKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

KALEVI UJUMISKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 859 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kalevi Ujumiskooli tegevus 2023 majandusaastal oli suunatud noorte sportliku tegevuse suurendamisele ujumise spordialal ja ujumisoskuse parandamisele.

Ujumiskoolil oli liikmeid 2023 aastal 165. Kõik liikmed maksavad liikmemaksu, millest tasutakse basseinirendid, võistluskulud, laagrikulud ja varustuse soetuse kulud. Lisaks spordikooli treeningtundidele korraldab ujumiskool ka ujumiskursusi erinevatele vanuserühmadele ujumisoskuse parandamiseks. 2023 aastal osales kursustel 900 last.

Ujumiskooli treeningutel osalesid lapsed vanuses 4-23 eluaastat. Noorimas õpperühmas treenisid lapsed 4. päeval nädalas ja vanimas õpperühmas 6. päeval nädalas ja võimalusel 2 korda päevas. Treeningud toimuvad põhiliselt 3 ujulas - Kalevi Veekeskuses, Inglise Kolledži

Spordihoones ja Tabasalu ujulas. Lisaks treeningutele osaleti kõigil Eesti Ujumisliidu poolt korraldatud võistlustel.

Tähtsamatel Eesti võistlustel (EUL Noortesari, Eesti Meistrivõistlused) võideti medaleid nii noorte, juunioride kui ka täiskasvanute arvestuses.

Pikaraja Eesti Meistrivõistlustel olime edukaim klubi ning noorte ja juunioride meistrivõistlustel paremuselt teine klubi.

Aasta lõpul toimunud lühiraja meistrivõistlustel olime sama edukad ja suurima osavõtjaarvuga klubi.

Lisaks vabariiklikul tasandil osaleti väga mitmel välisvõistlusel (MK etapid, tiitlivõistlused, gümnasiaadid jne) ja võideti medaleid: Lätis, Leedus,

Inglismaal, Soomes, Rootsis, Serbias, Saksamaal, Iisraelis, Brasiilias, Iirimaal, Hiinas ja Jaapanis.

Suvel toimus Eesti Karikavõistlus, kus selgus Eesti parim ujumisklubi, selle karika võitsime juba teist aastat järjest.

Suvel toimusid avaveeujumise Eesti MV, kus võitsime ka mitu kuldmedalit.

"Spordiaasta Tähed 2023" galal jagati 2023.aasta parimatele Eesti sportlastele/treeneritele tunnustusi. Kalevi Ujumiskool tegi ajalugu, kui tõi 7-st auhinnast 5 oma klubisse. Eneli Jefimova (Eesti aasta sportlane 2023, Eesti aasta noorsportlane 2023), Henry Hein (Eesti aasta treener 2023),

Susannah Kaul (Eesti aasta nais parasportlane 2023), Matz Topkin (Eesti aasta mees parasportlane 2023).

Eesti Ujumisliidu galal "2023. aasta parimad" märgiti ära mitu meie ujujat: Ralf Tribuntsov (Eesti aasta meesujuja 2023), Eneli Jefimova (Eesti aasta naisujuja 2023, Eesti aasta juunior naisujuja 2023), Lars Sebastian Antoniak (Eesti aasta juunior meesujuja 2023), Henry Hein (Eesti aasta ujumistreener 2023), Susannah Kaul (Eesti aasta nais paraujuja 2023), Matx Topkin (Eesti aasta mees parasujuja 2023).

Traditsiooniks on saanud ka ujumiskooli poolt korraldatavd eritasemega võistlused. Olulisemateks on Eesti Meistrivõistlused, Tallinna

Meistrivõistlused, Eesti Karikavõistlused ning rahvusvaheline ujumisvõistlus "Kalev Open". Peale suure tähtsustega võistluste korraldab ujumiskool ka kooli siseseid võistlusi (kontrollvõistlused, pikamaaujumine, aastalõpuvõistlus, hooajalõpuvõistlus).

Olulist osa tegevusest hõlmab ka laagrite korraldamine nii Eestis kui ka välismaal. Soovime pakkuda ujujatele võimalikult palju sobivaid treenimisvõimalusi, sest Eestis on vastavad tingimused väga piiratud. 2023 aastal korraldasime ujumislaagrid Kurgjärvel, Haapsalus,

Bulgaarias, Hispaanias ja Türgis.

2024. aastal on võimalik veidi suurendada liikmete arvu, arvestades hetkel olevat basseinimahtu, et olla Eestis edukaim klubi.

Samas oleme planeerinud 2024.aastal avada, lisaks 2023.avatud laupäevastele kursustele, ka pühapäevased ujumiskursused lastele, kes nädala sees käivad teistes huviringides, aga sooviksid ka ujumisoskust omandada. Tulenevalt sellest saaksime kasvatada ka kursustel osalevate laste arvu.

Treeninguid plaanime jätkata samades ujulates ja suuresti samade treeneritega.

Võistlustest on tähtsad Eesti Meistrivõistlused, kus absoluutvanuses tahame olla parim klubi Eestis ja Noortesarja võistlus, kus tahame näha võimalikult palju ujujaid finaaletapil, mis näitab, et kandepind on lai, kust võiksid kasvada tulevasi tipptegijad.

Eneli Jefimova eesmärk on juulis algavad Pariisi Olümpiamängud.

Loodame 2024 aastal püstitada mitmeid Eesti rekordeid erinevates vanuseklassides, jätkuvalt viia võistlused läbi kõrgetasemeliselt, jätkata klubisiseste üritusite korraldamisega ja leida uusi tegevusi laiendamiseks, mis hoiaks kogukonna aktiivse ja elujõulise.

KALEVI UJUMISKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.