Rohkema info nägemiseks:

OSTROVA FESTIVALID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 496; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OSTROVA FESTIVALID MTÜ kohta arvamuslugu!"

OSTROVA FESTIVALID MTÜ hetkeolukord

Juba 496 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Mittetulundusühing Ostrova Festivalid loodi 2010. aastal. Ühingu eesmärgiks on maa-elu igakülgne edendamine Lõuna- Eesti äärealadel, s.h. Setomaal. Ühingu põhitegevuseks on kultuuriürituste korraldamine, s.h. iga-aastase muusikafestivali „Ostrova

Festival“ korraldamine Ostrova külas, Setomaa vallas, Võrumaal. Ühingu põhitegevuseks ei ole majandustegevuse arendamine ja sellest tulu saamine. Ühing kasutab oma tulu vaid põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks, ega jaota kasumit liikmete vahel.

Ostrovas toimuvate kultuurisündnuste vahendusel püütakse kaasa aidata Seto pärimuskultuuri säilitamisele ja edasikandmisele järeltulevatele põlvkondadele, et tagada seto vaimse ja materiaalse kultuuripärandi elujõulisus. MTÜ prioriteediks on tugevdada Seto kogukonda, parandada piirkonna elukeskkonda ja vähendada ääremaa kultuurilist mahajäämust.

Kõik eelnevad kolmteist Ostrova Festivali, mis toimusid aastatel 2011- 2023 on osutunud publiku osas väga menukateks. Festivali külastajtate arv ei ole aastate jooksul vähenenud. Festival on andnud võimaluse paljudele Setomaa pärimusmuusikat viljelevatele kollektiividele tutvustada oma loomingut suuremale rahvahulgale. Festivalil tutvustatakse kohalikku käsitööd, õpetatatakse vanu rahvatantse, toimub ühislaulmine. Lisaks kohalikele esinejatele võib iga- aastasel festivalil näha – kuulda pärimuspõhist uusloomingut Eesti tunnustatud ansamblitelt ja artistidelt.

Finantsnäitajad

Mittetulundusühingu Ostrova Festivalid põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks on taotletud toetusi mitmetest kultuuri- ja piirkonda toetavatest programmidest. 2023. aastal saadi sihtotstarbelisi toetusi ja annetusi Setomaa Vallalt (kultuuritoetus), Eesti

Kultuurkapitalilt, Setomaa programmist ja Rahvakultuuri Keskuselt. Tulu ettevõtlusest (peamiselt piletimüügi tulu) laekus majandusaastal summas 53 225 eurot.

2023 2022

Sihtotstarbelised annetused ja 16 935 18 696 toetused, EUR

Tulu piletimüügist, EUR 53 225 42 721

Muud tulud, EUR 5 283 1 967

Kokku tulud, EUR 75 443 63 384

Kokku kulud, EUR -75 254 -61 164

Põhitegevuse tulem, EUR 189 2 220

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse summas 5 785 eurot (soetati uued istepingid ja lambiketid)..

Personal

Aruandeaastal ühingus palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Majandusaasta aruande koostamise ajal kehtiv mittetulundusühingu juhatus on 3- liikmeline, kuhu kuuluvad Aime Tulp, Neeme Tulp ja Evelin Tulp.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmise majandusaasta peamiseks eesmärgiks on korraldada taas 2 päeva kestev festival- "Ostrova Festival 2024". Majandusaasta aruande koostamise ajaks on Ostrova Festival 2024 ellu viimisel. Ostrova Festival 2024 peakorraldaja on Evelin Tulp.

OSTROVA FESTIVALID MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.