Rohkema info nägemiseks:

ME HOOLIME SINUST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 367; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ME HOOLIME SINUST kohta arvamuslugu!"

ME HOOLIME SINUST MTÜ hetkeolukord

Juba 367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Me hoolime Sinust osutas 2022 aastal ERIHOOLEKANDETEENUSEID: igapäevaelu toetamise teenus (IET), toetatud elamise teenus (TE), igapäevaelu toetamise teenus nädala ja päevahoiu teenusena (intervallhoid), osales pilootprojektis isikukeskse erihoolekande teenusmudeli rakendamine 2022 kohalikus omavalitsuses ehk projekt „ISTE“ Türi KOV-is ja lisaks uueks projekti partneriks oleme alates 2022 aastast ka Paide

KOV-ile. Lisaks eelnimetatud teenustele osutas MTÜ ka raske – ja sügava puudega lapsehoiuteenust. Teenust kasutasid nii Paide, Türi kui ka Järva valla omavalitsuste lapsed. Samuti erihoolekande teenuste osutamisel oleme partneriteks kõigile kolmele omavalitsusele Türi, Paide ja Järva vald.

Erivajadustega inimeste päevakeskuses toimusid erinevad üritused ja väljasõidud ekskursioonile ning erivajadustega inimeste teatripäevale. Õpetati teenuse saajatele erinevaid igapäevaelu oskuseid ja hakkama saamist. Toimus muusikaring ja tehti koos aiamaad, hooldati lillepeenraid ning tehti matkasi loodusesse.

Nii IET, TE kui ka intervallhoiuteenusel liikus uusi teenusesaajaid juurde.

Tegime koostööd rehabilitatsiooni asutusega, kes erihoolekande teenuse saajatele ja lapsehoiuteenusel viibijatele teenust osutas.

Arendati erihoolekandeteenuste kvaliteeti, tehes koostööd Sotsiaalkindlustusametiga,

Toetati tegevusjuhendajaid ja lapsehoidjaid enesearengu koolitustega coaching,

Remonditi teenuse ruume nii lastehoius kui ka päevakeskuses, samuti ka MTÜ Me hoolime Sinust kontoris.

ME HOOLIME SINUST MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.