Rohkema info nägemiseks:

LUMIDER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 121; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LUMIDER MTÜ kohta arvamuslugu!"

LUMIDER MTÜ hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lumider põhitegevusteks on terviseradade ja ühiskondlike rajatiste korrashoid, puhke- ja vabaaja tegevuste korraldamine, kohaliku piirkonna sündmuste ja tegevuste korraldamine. Kultuurisündmusi korraldavate organisatsioonide tegevuste toetamine, spordi, puhkemajanduse, kultuuritegevuste haldus, arendamine ning nende valdkondadega seotud tegevused. Spordirajatiste käitus, spordivõistluste korraldamine. MTÜ Lumider on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing. MTÜ Lumider ei ole palgalisi töötajaid, juhatuse liige ei ole tasustatud.

MTÜ Lumider rendib alates 26.02.2021 Paluküla Puhke ja Spordikeskuse alasid ning hooldab Palukülas terviseradasid.

Palukülas 2021 koostöös kohaliku mtü ning külaelanikega korrastati vabatahtliku tööga Liivaku talu varemed prügist. Hallatakse lisaks lepingulistele kohustustele laiendatud disc-golfi raja uut 9 korvi ala, Alates 2022 on avatud 9 korvilise disc-golfi ala asemel Palukülas 18 korviga disc-golfi rada. MTÜ Lumider alustas 2022 Paluküla teenindushoone projekteerimist ning hoone ehitamiseks hanke läbiviimist. Alustatakse

Liivaku talu müüride konserveerimisega. Soetati rajahoolduseks uus põhivara.

MTÜ Lumider haldab alates 30.06.2021 Järvakandi Terviseradasid. 2021 aastal soetati rajahoolduseks põhivara, milleks on kasutatud tänapäevane rajamasin. 2022 teostati LEADER projekt, kus Järvakandi terviseradadele rajati valgustus. Järvakandi terviseradadel on rajatud rajavalgustus, et kohalik kogukond saaks paremad vaba aja veetmise võimalused talvisel ajal pimedamal ajal. MTÜ LUMIDER tegi

Rohelise Jõemaa Koostöökogule LEADER toetustaotluse „Järvakandi terviseradade valgustus“, mida rahastati 30 000 euro ulatuses. Tööde teostaja leidmiseks toimus riigihanke keskkonnas väikehange, kus võitjaks osutus Triger-E OÜ. Objekti maksumuseks kujunes 46 406,80 eurot.

Kehtna vald toetas objekti valmimist 16 400 euroga. Projektiga valmis liitumiskilbist kulgev 1,5 kilomeetri pikkune valgustatud rada, valgustatud on tervikuna 1 kilomeetrine suusarada. Lisaks projekteeriti elektripaigaldis ja tehti kõik vajalikud mõõtmised. Valminud valgustus on LED valgustite põhine säästlik valgustus.

Järvakandis saavad suusatajad ja harrastajad pimedal ajal päikeseloojangust kuni kella 21:00 nautida valgustatud rada. Täname objekti ehitajat ja toetajaid!

Järvakandis osaleti kohaliku kogukonna talgutel, kus koostöös parendati radu.

Järvakandi radadel ja Palukülas teenindusmaja ala ning radadel niitmiseks soetas MTÜ Lumider null pöörderaadiusega niiduki Ferris, millel lõikelaiuseks on 185 cm. Uue niidukiga on tagatud head niidetud alad.

Projekt on rahastatud kohaliku omaalgatuse programmist 3999,80 euroga, projekti kaasrahastas Kehtna Vallavalitsus 1260 euroga. MTÜ

Lumider tänab toetajaid.

MTÜ LUMIDER on teostanud Paluküla teenindushoone projekteerimise ning ehitusloa menetluse. Ehitusprojekti koostamist toetab Rapla

Partnerluskogu LEADER meetme toetusega.

Tulevasel perioodil, 2023 on plaanis MTÜ Lumideril ellu viia Paaluküla teenindusmaja rajamine mis oleks kohalikele elanikele külakeskuseks ning teenindaks külastajaid ning kohaliku kogukonda. Ehitatav Paluküla teenindushoone on avalikus kasutuses mitmekülgne hoone, kus on võimalik sportlastel vahetada riideid ja käia pesemas, valmistuda matkadeks, korraldada külaüritusi, samas pakub ka kohalikele seltsidele ruume ja oleks Paluküla infopunktiks. Teenindushoone on mõeldud kohaliku kogukonna, Kehtna valla elanike ning Paluküla külastajate heaks ja kasutuseks. 2022 korraldati hange, kuid ehitajat ei leitud. 2023 alguses toimunud riigihange oli edukas, 20.02.2023 on sõlmitud Paluküla teenindushoone ehitamise leping Mereno Ehitus OÜ-ga. Lepingu summa on 112 258,08 eurot. Paluküla teenindushoone ehitamist toetab Rapla Partnerluskogu LEADER meetme toetusega 91 020,45 eurot ning Kehtna vald on lubanud toetada ehitust 20 000 euroga. Hoone ehitusele lisanduvad omanikujärelevalve kulud ja kasutusloaga seotud lõivud.

LUMIDER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.