Rohkema info nägemiseks:

PROF. DR. THEDA REHBOCKI SUSIMETSA PHILOSOPHICUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 121; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PROF. DR. THEDA kohta arvamuslugu!"

PROF. DR. THEDA REHBOCKI SUSIMETSA PHILOSOPHICUM MTÜ hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Koduleht, raamatukogu, arhiiv, Theda Rehbocki vaimse pärandi tutvustamine: 2023. aastal valmis MTÜ koduleht: www.susimetsa.ee

Korrastasime prof. Theda Rehbocki arhiivi ja filosoofilist raamatukogu. Valmis Theda

Rehbocki raamatute märgistamiseks kujundatud tempel-ex libris.

Tutvustasime koostööpartneritele ja avalikkusele Theda Rehbocki vaimset pärandit ja vaatasime läbi järelejäänud käsikirju ning koostasime plaani tema teoste tõlkimiseks ja laiemaks tutvustamiseks.

Kinnistute haldamine:

Ilvese ja Susi kinnistud anti notari juures sõlmitud lepinguga MTÜ-le üle 1. veebruaril 2023.

Juunis kanti need kinnistusraamatusse ja saime alustada kompleksi avamist külastajatele.

Remontisime köögi ja sisustasime ning möbleerisime elumaja ümber nii, et seal oleks mugav viibida nii uurijatel, kes soovivad kasutada Theda Rehbocki raamatukogu kui ka korraldada kultuuri- ja teadusüritusi. Juulis avasime Susimetsa Philosophicumi külalistele. Saadud tulu kasutame MTÜ eesmärkide täitmiseks ja Ilvese-Susi kompleksi majandamiseks, töötajatele palga maksmiseks.

Novembris 2023 alustasime abihoone remonditöödega, et saada rohkem ööbimisvõimalusi seminaride osalistele.

Eesti-saksa koostöösuhete arendamine:

Juhatuse liige Margit Sutropi eestvõttel toimus Saksamaa LV suursaadiku pr Annette Kleini juures augustis 2023 nõupidamine, kus osales ka koostööpartner Saksamaalt (prof. Thomas

Potthast Tübingeni ülikoolist), et arutada, kuidas Susimetsa Philosophicumis arendada eesti- saksa kultuurisidemeid ja kasutada seda ühiste ürituste korraldamiseks ning filosoofiakeskuse väljaarendamiseks.

Regulaarsetel töökoosolekutel, kus osalesid Margit Sutrop ja MTÜ asutajaliige Dorle Söhnen, kavandasime tegevusi Saksamaal koostööpartnerite leidmiseks ja Susimetsa Philosophicumi tegevusse kaasamiseks.

Residentuuriprogramm:

Käivitasime rahvusvahelise residentuuriprogrammi. Oktoobris viisime läbi annetuste kogumise kampaania filosoofilise tegevuse toetuseks.

PROF. DR. THEDA REHBOCKI SUSIMETSA PHILOSOPHICUM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.