Rohkema info nägemiseks:

RANNA 10 MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 201; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RANNA 10 MTÜ kohta arvamuslugu!"

RANNA 10 MTÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ranna 10 on asutatud eesmärgiga elavdada ja toetada kohaliku kogukonna ettevõtlust.

MTÜ Ranna 10 sõlmis lepingu Saaremaa vallaga 21.12.2021, mille alusel saime kümneks aastaks oma kasutusse teise korruse hoones aadressil Ranna pst 10 Orissaares, tingimusega, et nelja aasta jooksul remondime seal asuvad ruumid.

Ühingu liikmed alustasid koheselt ruumide koristamisega.

Firma OÜ Altivi Projekt teostas wc remondi, milleks taotlesime ja saime raha MTÜ Võimalus ja kogukondliku omaalgatuse programmist ning

Saaremaa vallalt, ühing tasus tööde omaosaluse.

Rahuldati rahataotlus LEADER/Pria poolt, millega alustasime koridori, vabakontori ja trepikoja remonti. Töövõtjaks firma Saikla Ehitus OÜ, lisaks

Tager Elekter, Installatsioonikompanii OÜ, kes teostasid osa töödest 2022 aasta jooksul. Remonditööde lõpetamine jääb 2023-sse aastasse.

Kõikidele ruumidele oleme leidnud rentnikud. Kokkuleppe kohaselt teevad ruumide kasutajad remondi oma ruumides ise. Nende töödega alustati ja tööd lõpetatakse 2023 aastal.

Mõned tegevused kogukonna maja egiidi alt on tehtud: 16.-18. juuli korraldasime Pop-Up näituse oma toodetest ja septembris osalesime Maal

Elamise Päev Orissaare programmis oma letiga.

MTÜ Ranna 10 tegevus on läbipaistev ja avalik, majandustegevus toimub vastavalt riigis tunnustatud tavadele ja nõuetele.

MTÜ Ranna 10 on jätkuvalt tegutsev.

Silvi Teesalu

Juhatuse liige

RANNA 10 MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.