Rohkema info nägemiseks:

WILD BITS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 98; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta WILD BITS MTÜ kohta arvamuslugu!"

WILD BITS MTÜ hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Wild Bits MTÜ tegeles 2021. ja 2022. aastal teadlikkuse tõstmisega tehnoloogilisest kunstist, keskkonna, inimese ja looduse vahelistest koostöötoimimise mudelitest. Samuti tegeles Mittetulundusühing Wild Bits kunstiresidentuuri ja eneseteostuse võimaluste pakkumisega kunstnikele ja loovisikutele, arendades muuhulgas kogukondlikke tegevusi ning rahvusvahelist võrgustikku.

Kunstiresidentuurid toimusid avalikkusele suunatud konkursi raames, kuhu võisid kandideerida erinevate valdkondade ja huvidega isikud olenemata soost ja rahvusest.

2022. aasta põhiliseks sisutegevuseks oli Tartu 2022 Kultuuripealinna aasta näituseprogrammi sisu ettevalmistused, erinevate avalikkusele suunatud tehnoloogilist kunsti tutvustavate sündmuste ja töötubade elluviimine.

Koostöös Kaunas 2022 kultuuripealinnaga toimus tehnoloogilise kunsti vabaõhu satellitnäitus Kaunases Raudonvarise mõisa hoonetekompleksi pargis. Publikuarv, kes tasuta näitusest osa said, oli statistika andmetel üle 3000 inimese.

Osalesime “Avatud talude päeval” avades külastuseks uksed kõigile huvilistele, küla kogukonnale, huvilistele ümberkaudsetest maakondadest kui ka laiemalt huvilistele. “Avatud talude päeval” osales üle 200 inimese.

Samaaegselt valmistasime ette ka 2023. aasta tegevusi ning rahvusvahelisi koostööprojekte.

Järgmisel majandusaastal on plaan jätkata samade tegevustega.

WILD BITS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.