Rohkema info nägemiseks:

KÄRLA KANDI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 32; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄRLA KANDI SELTS kohta arvamuslugu!"

KÄRLA KANDI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kärla Kandi Selts asuati 19.05.2022. Sellest päevast alates täidab MTÜ alevikuvanema rolli.

MTÜ-l on 10 asutajaliiget ning tööd korraldab 5-liikmeline juhatus. Ühingu eesmärk on Kärla kandi elukeskonna arendamine, elanikkonna soovidele ja vajadustele vastavalt suunamine läbi erinevate tegevuste.

2023.aastal taotles MTÜ Kärla Kandi Selts rahastust erinevatest fonidest. MTÜ sai positiivsed otsused Kohaliku omaalgatuse programmi kevad- ja sügisvoorust, kust küsis rahastust tugirajatistele (pargipingid Kärla kalmistu ja kiriku juures) ja discolfi korvidele (9 korvi Sõmera piirkonda), ning Võimalus MTÜ-st, mille abil said Kärla piirkonna lasteaia lapsed külastada

Saaremaa loomaaeda. Lisaks sai MTÜ Kärla Kandi Selts sporditoetuse Saaremaa vallavalitsuselt, mille abil korraldas Kärla piirkonnas 5 liikumisüritust.

MTÜ Kärla Kandi Selts liikmemaksusid ei kogu.

Aruandeaastal pole juhatuse liikmetele töötasusid ega muid väljamakseid tehtud.

MTÜ Kärla Kandi Selts on jätkuvalt tegutsev.

KÄRLA KANDI SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.