Rohkema info nägemiseks:

ALATSKIVI LOSS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 824; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ALATSKIVI LOSS SA kohta arvamuslugu!"

ALATSKIVI LOSS SA hetkeolukord

Juba 824 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutuse Alatskivi Loss asutajaks on Alatskivi vald. Sihtasutus on asutatud Alatskivi

Vallavolikogu 26. veebruari 2004.a otsusega ja registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonnas 23. aprillil 2004. aastal. Alates 2017 aastast omab asutaja õigusi Peipsiääre vald. Peipsiääre vald on moodustatud Alatskivi valla, Kallaste linna, Pala valla, varasema

Peipsiääre valla ja Vara valla ühinemisel.

Sihtasutuse tegevuse põhieesmärgid on: • Alatskivi lossi kinnistul asuvate hoonete ja pargi restaureerimise korraldamine ning nende baasil Põhja-Tartumaa juhtiva õppe- kultuuri- ja puhkusekeskuse väljaarendamine; • Alatskivi piirkonna kultuuriväärtuste kaitse korraldamine ja nende tutvustamine hariduslikel, kultuurilistel jm eesmärkidel nii siseriiklikult kui ka välismaal.

Sihtasutust juhivad 5-liikmeline nõukogu ja 1-liikmeline juhatus. Nõukogu koosneb 1

Peipsiääre Vallavolikogu, 2 Peipsiääre Vallavalitsuse, 1 Liivi Muuseumi esindajast ja 1 endisest vallavolikogu liikmest.

2022.aastal olid nõukogu liikmed Peeter Kiuru, Külli Must, Neeme Lõhmus, Kalmar Raudsepp,

Mari Niitra. Nõukogu esimees on Peeter Kiuru. Juhatuse liige on Laura Lillepalu-Scott.

Majandusaastaaruanne esitatakse Peipsiääre valla ja SA Alatskivi Loss osas konsolideeritult.

Valla poolt loodud sihtasutuse ülesanne on lossikompleksi haldamine ja majandamine ning arendustegevuse planeerimine. See on toimunud majandustegevuse kaudu, kus omatulu tekib põhiliselt piletite müügist lossi külastuseks ja ruumide rendist erinevateks üritusteks.

2022 aastal seati esmaseks eesmärgiks uue sõiduhobustetalli käivitamine ja ürituste kestmajäämine. Peipsiääre vallalt laekus tuluna tegevustoetust 21 904 eurot. Hinnanguliselt on arvestatud, et laekunud summaga kaetakse rendikulud, mis on seotud vallavalitsuse ja valla asutuste ning kodanikualgatuse ühenduste poolt korraldatud üritustega lossis. Nende ürituste puhul on ruumide kasutamine tasuta. Samuti kaetakse omaosalus projekti „Alatskivi lossi esifassaadi parendamine“ summaga 7404 eurot. Arendustegevuste osas tegeleti 2022 aastal jätkuvalt ka madalhooajaks mõeldud teenuste arendamisega. Koostöös lossi restoraniga on välja töötatud programm „Kummituslik õhtusöök“. Tegemist on 3 tundi kestva üritusega, mille käigus 3-käiguline õhtusöök on ühendatud lossi ekskursiooniga. Samuti töötasime välja pimedale ajale mõeldud kummitusliku ekskursiooni, mille käigus on terve loss pime, kasutatakse küünlaid ja õhtu huvitavamaks tegemiseks ka näitlejate abi. Väga populaarseks on saanud viskiõhtusöök „Õhtusööks Burnsi auks“, mis on juba neljandat aastat eduaks.

Oleme aktiivselt Facebooki vahendusel pakkunud ka seminaripakette, sünnipäevaõhtuid koos lisateenustega ja uudisena ka etiketipaketti. Samuti jätkatakse aktiivset koostööd Lüneburgis asuva Ida-Preisi muuseumiga, mille tulemusena jõudis 24. aprillil 2018 Alatskivi lossi tagasi esimese saadetisena siit pärit perekond Nolcken´ite mööbel. Valmis on saanud ja rahastuse leidnud projekt, mille käigus tuuakse Lüneburgist püsinäituse jaoks Alatskivi lossi veel mööblit ning valmistatakse koopiad galeriisaalis asunud maalidest, et need uuesti oma originaalkohtadele seada. Samuti jätkub sõiduhobustetalli arendus. Kuna esialgses projektis

ALATSKIVI LOSS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.