Rohkema info nägemiseks:

VARA SPORT SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 351; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VARA SPORT SA kohta arvamuslugu!"

VARA SPORT SA hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

SA Vara Sport (edaspidi SA) on mittetulunduslik organisatsioon, mille tegevuse sisuks on valla spordi, kultuuri , noorsotöö - ja ühisürituste regionaalset arengut soodustavate programmide ja projektide täiendavaks finantseerimiseks vajalike vahendite sihipärase kasutamise korraldamine.

SA Vara Sport igapäevast tegevust juhib ning korraldab 1 liikmeline juhatus, nõukogu koosneb 6 liikmest.

Nõukogu kavandab sihtasutuse tegevust ja otsustab rahaliste ressursside jaotumise ( projektide-, programmide finantseerimise ja sihtotstarbeliste vahendite suunamise)

SA Vara Sport töötas 2023. aastal SA nõukogu poolt kinnitatud tegevusplaani kohaselt. Tulu kujunes Peipsiääre vallavalitsuselt saadud sihtotstarbelistest vahenditest, mida 2023.a eraldati peaaegu poole vähem kui 2022.aastal. Täiendavat tegevustoetust eraldati projektide taotluste alusel Eesti Kultuurkapitalilt, Tartumaa Spordiliidult, MTÜ Tartumaa noortekogult ja MTÜ Eesti Avatud noortekeskuste ühendusest.

2013.a sügisest töötab SA Vara Spordis ka kultuuritöötaja ning seega on alates 2014.aastast hakatud kultuuriüritusi järk- järgult sihtasutuse kaudu teostama. 2023 aastal toimusid erinevad töötoad, näitused, EV 105 kontsert, jaanipäev, talvepidu, Perepäev ja väiksemad üritused.

Alates oktoobrist 2022 töötab SA Vara Spordis ka noorsotöötaja.

Noortele toimuvad erinevad ringid, mis on rahastatud Huvihariduse- ja noorsootöö projektidest.

2023. aastal korraldas SA Vara Sport mitmeid kohalikele vallaelanikele mõeldud võistlusi, näiteks jalgpalli võistlused, korvpalliturniir, mälumäng ja viis läbi näidistreeninguid kohalikele elanikele.

SA Vara Sport tegeleb Huvihariduse - ja noorsootöö projektiga, mille raames pakutakse noortele erinevaid spordi - ja kultuuri huviringe. Organiseeritakse erinevaid väljasõitudega üritusi.

Lisaks on organiseeritud erinevaid tervisega seotud liikumisüritusi nagu matkad, tantsupäevad, pereüritused.

SA Vara Sport koordineerib treeningute tegevust.

31.12.2023 lõpetab SA Vara Sport tegevuse Koosa Mängude Majas 2024 aastal SA Vara Sport jätkab spordi-ja kultuuritöö ning noorsotöö edendamisega ning noorte huvihariduse projektide elluviimisega kuni 31.07.2024 sihtfinantseerimise lepingu alusel.

Finantsnäitajad:

Puhas käibekapital 2022.a 61779 eurot ja 2023.a 2088 eurot.

Aruandeaasta tulem 2022.a -881 eurot ja 2023.a -70236 eurot.

Likviidsuskordajad 2022.a 9,69 ja 2023.a 1,26

VARA SPORT SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.