Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI HARIDUSE ARENGUFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDI HARIDUSE ARENGUFOND kohta arvamuslugu!"

VILJANDI HARIDUSE ARENGUFOND SA hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Viljandi Hariduse Arengufond on asutatud 6 eraisiku poolt 15. oktoobril 2013.aastal, mille põhikirjaline eesmärk on arendada Viljandi linnas tegutseva 4 üldhariduskooli hariduse-, kultuuri-, spordi-ja seltsitegevust ning toetada koolide jätkusuutlikkust. 2018. lisandusid Kaare Kool ja Viljandi Kutseõppekeskus. Sihtasutuse tegevust kavandab ja korraldab 7-liikmeline nõukogu, mis on moodustatud koolide hoolekogude esindajatest. Töötasime vastavalt oma missioonile ja visioonile.

Missioon - aidata uuenduslike ideede ja tegevuste toetamise kaudu kaasa iga õpilase andekuse arengule, olles piirkonna koolidele tugev ja usaldusväärne partner. Iga laps on andekas.

Visioon - SA Viljandi Hariduse Arengufond on tunnustatud ja professionaalne organisatsioon, mis toetab Viljandi koolide õpilaste arengut ja hakkamasaamist.

Sihtasutus prioriteet on lapse peamise toetajana motiveeritud õpetaja ja teadliku lapsevanema koostöö.

Selleks on vajalik: (cid:127) Õpetajate professionaalne arendamine ja tunnustamine.

(cid:127) Lastevanemate kaasamine ja toetamine.

(cid:127) Missiooni ja visiooni toetava õpikeskkonna loomine ja arendamine.

Strateegilised eesmärgid: (cid:127) Koolidel on püsivalt olemas arendustegevusteks vajalik info ja kompetents.

(cid:127) Paranenud on haridusasutuste sisene ning nende vaheline koostöö.

(cid:127) Paranenud on haridusasutuste õpikeskkond.

(cid:127) Viljandi haridusvaldkonnas on suurenenud koostöö ja tekkinud sünergia.

(cid:127) Suurenenud on haridusasutuste tegutsemis- ja koostöövõimekus.

Sihtasutuse arengu ja tulemusliku tegevuse eeldused on: (cid:127) hea maine ja tuntus; (cid:127) ressursi suurendamine, kasutamise tulemuslikkus ja kuluefektiivsus; (cid:127) sihtrühmade ja partnerite rahulolu; (cid:127) hea valitsemise tava rakendamine.

Lisaks sellelasele igapäevatööle, saab märkida järgmisi esile toomist väärivaid üritusi 1. Viljandimaa Hariduskonverents Olustvere TMK-s 250 õpetajale 2. Koolijuhtide meistriklass 22-e koolijuhile Taani kolledzi disainõppe meetodil: Designing and facilitating Learning spaces 3. Ainekomisjonide juhtide ühisseminar Saaremaa komisjoni juhtidega 4. Jätkus Alustavate Õpetajate Foorum 5. Jätkuvalt töötab maakonna koolijuhtide inglise keele õppetuba 6. Jätkati piirkondliku füüsikavõistluse korraldamisega 7. Jätkus allfondide tegevus. Finantseeriti koolide taotlusi fondide kasutamiseks.

Sihtasutuse tegevust iseloomustavad finantssuhtarvud 2022. aastal on:

Finantssuhtarv valem 2022 2021 käibevara-lühiajalised puhaskäibekapital 13 936 23 291 kohustused lühiajalise võlgnevuse käibevara/lühiajalised 1,81 2,21 kattekordaja kohustused maksevalmiduse kordaja raha/lühiajalised kohustused 1,81 1,86 võlakordaja koguvõlgnevus/varad 0,55 0,45 tegevustulemuslikkus tegevustulud/tegevuskulud 0,83 1,15 omakapitali osakaal varadest omakapital/varad 0,45 0,55

VILJANDI HARIDUSE ARENGUFOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.