Rohkema info nägemiseks:

JOOGIEKSPERT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte Joogiekspert OÜ pakub kvaliteetset kohviteenust ja müüb/rendib kohvimasinaid ja joogiautomaate

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas soovite hommikust ärkamist nautida maitseva kohvitassi saatel või pakute oma klientidele kontoris värskelt röstitud kohvi naudingut? Siis olete jõudnud õigesse kohta! Tutvustame teile Joogiekspert OÜ-d, Eesti kapitalil põhinevat ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kvaliteetse kohviteenuse pakkumisele alates 2010. aastast.

Meie tegevuse keskmes on alati olnud kvaliteetne tulemus kohvitassis. Kuidas me seda saavutame? Alustame kohviretseptidest, mis on loodud arvestades Eesti turu maitse-eelistusi. Pakume ainult värskeid röstitud kohviube, mille partiid uuendatakse pidevalt, tagades seeläbi kohvi värskuse ja intensiivse maitse. Meie valikus on üle 10 erineva kohvisordi, lisaks erinevaid teesorte, kakaod ja muud.

Joogiekspert OÜ pakub mitmekülgset valikut tooteid ja teenuseid, sealhulgas JURA kohvimasinad, esperessomasinad, joogiveeautomaadid ja kuumad joogid nii koju kui kontorisse. Meie kohvimasinad on valitud hoolega, tagamaks suurepärase tulemuse tassi. Lisaks pakume suupiste- ja joogiautomaate, täidetuna maitsvate snäkkide ja jookidega, muutes teie kontori paigaks, kus on alati võimalik nautida head kohvi ja suupisteid.

Meie ettevõte on uhke oma usaldusväärsuse ja kliendirahulolu üle. Pakume vaid kvaliteetseid ja töökindlaid seadmeid, mis tagavad suurepärase kohvinaudingu. Lisaks on meie tehniline tugi alati valmis teid abistama igas Eestimaa nurgas. Meie klientidele on igas piirkonnas personaalne haldur, kes tagab, et koostöö Joogiekspert OÜ-ga oleks alati sujuv ja rahuldustpakkuv.

Ootame teid külla meie kontorisse või võime tulla teie ettevõttesse ja koos leiame just teile sobiva kohvilahenduse. Meie eesmärk on pakkuda teile parimat kohvikogemust, mis muudab teie päeva eriliseks. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage maailm maitsevate kohvijookidega!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

JOOGIEKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi L.

Nende kohv on justkui kunst tassis. Ma pole kunagi maitsnud midagi nii head.

- Priit U.

Tõeline maitseelamus! Kohviubade värskus ja masinate kvaliteet on muljetavaldav.

- Mark J.

Kiire ja professionaalne teenus. Meie kontoris on kõik kolleegid rahul.

JOOGIEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Joogiekspert OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete kohvitoodete ja seadmete müügi ning rentimise poolest, asutati 2010. aasta detsembris. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele mitmesuguseid kohvitooteid ja seadmeid, sealhulgas kohvi- ja veeautomaate. Lisaks müügile ja rentimisele pakub Joogiekspert OÜ ka seadmete hooldus- ja remonditöid, tagades seeläbi, et nende klientide seadmed töötavad alati tõrgeteta. Ettevõttel on esindused kuues Eesti linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares ja Viljandis. See laialdane kohalolek

Dropdown

kõik artiklid

JURA – täisautomaatsete kohvimasinate liider maailmas

Kui soovid nautida kohvi nagu tõeline barista, siis on JURA täisautomaatsed kohvimasinad just sulle. Šveitsi bränd JURA on maailma juhtiv täisautomaatsete kohvi
ssb.ee
Kui soovid nautida kohvi nagu tõeline barista, siis on JURA täisautomaatsed kohvimasinad just sulle. Šveitsi bränd JURA on maailma juhtiv täisautomaatsete kohvimasinate tootja, mis on tuntud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest kogu maailmas. JURA kohvimasinad on ideaalsed nii kodukasutajatele kui ka äridele, kus nõudlus kohvi järgi on suur. Masinate kasutamine on lihtne ja loogiline ning neid on lihtne hooldada ja puhastada tänu mitmetele automaatsetele puhastusprogrammidele. JURA täisautomaatsed kohvimasinad võimaldavad ühe nupuvajutusega valmistada siidise piimavahuga kohvijooke,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.