For more information:

ANDRESE SOOLALADU OÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 2721; followers - 110. Reviews - 4; Articles 4+ "Write an opinion on ANDRESE SOOLALADU OÜ!"

Jood, joodi funktsioonid kehas.

Jood on universaalsete omadustega keemiline element. Joodi peamine ülesanne inimkehas on osalemine kilpnäärmehormoonide tootmises, mis mõjutavad ainevahetust kogu kehas. Ilma nende hormoonideta ei saa keha eksisteerida. Lisaks avaldab vajaliku koguse joodi olemasolu organismis sedatiivset (rahustavat) toimet inimesele ja suurendab tema vaimset võimekust. Joodi mõjul kehas toimuvad oksüdeerumisprotsessid, mis mõjutavad positiivselt ajutegevust, suurendades veresoonte elastsust. Miks [...] The post Jood, joodi funktsioonid kehas. appeared first on Andrese Soolaladu.

Read from original source soolaladu.ee

Dropdown

all articles

COVID-19, tagame tarnete stabiilsuse igas olukorras

Oma partnerite rahustamiseks anname teada, et hoolimata pandeemiast ja sellest tulenevatest tõrgetest erinevat tüüpi toorainete, näiteks soola tarnimisel, on me
soolaladu.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.