For more information:

RAUD MEEDIA OÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 3631; followers - 2. Reviews - 0; Articles 30+ "Write an opinion on RAUD MEEDIA OÜ!"

Hirmul on pakistanlase silmad

Lendasin San Diegost Chicagosse. Veerand tundi enne maandumist kiskus olukord salongis pehmelt öeldes ärevaks. Nimelt otsustas minust diagonaalis istuv pakistanlase välimusega noormees kohalt püsti karata. Lennuk oli kohe-kohe rattaid maha panemas ning sellisel hetkel peavad reisijad rihmadega tooli küljes olema, mitte mööda lennukit ringi jooksma. Pakistani noormees avas aga pagasiriiuli luugi, haaras oma kotist metalse... The post Hirmul on pakistanlase silmad appeared first on Mihkel Raud.

Read from original source mihkelraud.ee

Dropdown

all articles

“Selle mehe” tere

Miski ei viidanud, et asi võiks nii hulluks minna. Ma olin trenniasjad – riided, veepudeli ning kõrvaklapid – juba eelmisel õhtul valmis pannud. Ma panen alati.
mihkelraud.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.