For more information:

HJ OÜ

Business media and news feed
?
Beads, Metal products, Forged refurbishment, Designing forges, House numbers, Grills and barbecue accessories, Axe, Forged beds, Forged fireplace railings, Metal grilles
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Tiina Kolk

Heigo Jelle tööd iseloomustab maitsekus, mängulust ja ka suurejoonelisus. Tema sepised kuuluvad orgaaniliselt meie tänapäevaellu, me kõnnime nendest mööda, teeme neisse tule, lülitame nad põlema ja kinnitame rinda.

- Kerttu Soans

Võimalik tellida algupärase kujundusega rauast piirded, kaminad, mööbel, tulekohad, valgustid. Erialast kogemust 30 aastat ja 18 aastat olnud Kunstiakadeemia disainiteaduskonna dotsent.

- Juhan Järv

Heigo Jelle sepistatud esemed on väga kvaliteetsed ja ehtne. Igale tootele on antud suur hool ja meisterlikkus, nii et iga detail on korralikult lõpetatud.

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Sepikoda ja sepistamine

Sepikoja sisustus ja sepatöö põhilised töövõtted on kogu rauatöötlemise ajaloo jooksul suhteliselt vähe muutunud. Näiteks vasarad ja pihid on ka väljanägemiselt praktiliselt samad. Tänapäeva sepikoja tähtsamad vahendid on alasi, ääs või ahjud, vasarad, rihtplaat, alusraud, ... The post Sepikoda ja sepistamine appeared first on HJ.

Read from original source heigojelle.ee

Dropdown

all articles

Õpetaja räägib rauast

404 pilti ei leitud
heigojelle.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.