For more information:

HMS OÜ

Business media and news feed
?
radiators, towel dryers, cast iron radiators, stone radiators, steel rib radiators, steel panel radiators, aluminum radiators, convectors, rib radiators, floor radiators
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Mart K.

Ma olin pikka aega mõelnud, kuidas oma kodu küttesüsteemi uuendada ja samal ajal ka stiili lisada. Töötades HMS OÜ-ga, leidsin endale täpselt sobiva radiaatori, mis mitte ainult ei soojenda minu kodu, vaid muudab selle ka hubasemaks.

- Lauri P.

Olen väga rahul ettevõtte poolt teostatud radiaatori paigaldusega. Meie kodu soojusprobleemid on nüüd minevik ja uus radiaator on ka tõeline pilkupüüdja.

- Marek J.

Soovin tänada Teid suurepärase töö eest! Nende abi ja nõuanded aitasid mul leida ideaalse radiaatori minu uude vannituppa. Radiaator lisab nii palju soojust ja stiili.

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Panorama 742

Margaroli Panorama 742 on klassikalise disainiga käterätikuivati, mis on sobilik kasutamiseks ka tarbevee süsteemis. Tänu messingist konstruktsioonile on see väga vastupidav ja korrosioonikindel. Saadaval erinevates värvides (nt valge, must, kuld, vask, pronks, nikkel jne). Toote hind sõltub valitud konfiguratsioonist. Täpse hinna teadasaamiseks saatke palun hinnapäring! The post Panorama 742 appeared first on Radiaatorid.

Read from original source radiaatorid.ee

Dropdown

all articles

Conserto 732

Margaroli Conserto 732 on klassikalise disainiga käterätikuivati, mis on sobilik kasutamiseks ka tarbevee süsteemis. Tänu messingist konstruktsioonile on see vä
radiaatorid.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.