For more information:

TERVE PERE STUUDIO OÜ

Business media and news feed
?
Loodus- ja rahvaravi, alternatiiv- ja täiendmeditsiini ja manuaalteraapia keskus. Asume aadressil Akadeemia 9, Pärnu ja oleme avatud E-R kell 10-18.
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Kaire K.K.

Tervistav Stuudio on hea koht, kus saab abi nii lihasvalu kui ka närvivalude vastu. Terapeudid on väga sõbralikud ja teevad professionaalset tööd. Väga hea teenus!

- Kadri L.K.

Väga meeldiv kogemus! Mulle meeldis eriti see, et Terapeut suudab tuvastada väga täpselt, milles probleem seisneb ja kuidas seda lahendada. Soovitan!

- Rainer R.J.

Töötan pidevalt palju kontoris ja seetõttu tekkis mul ka valu seljas. Tervistav Stuudio teraapia aitas mul leevendada seljavalu ja jällegi jõudu tunda!

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

UUS! Homöopaat Kadri Carrico vastuvõtt. Vabad ajad 01.11

Homöopaatia on terviklik tervendussüsteem, mille eesmärgiks on stimuleerida keha enda loomulikku võimet end ise ravida. Homöopaatilised ravimid aitavad kõrvaldada organismis valitsevat ebakõla, mis väljenduvad haigussümptomite Loe lähemalt The post UUS! Homöopaat Kadri Carrico vastuvõtt. Vabad ajad 01.11 appeared first on Tervistav Stuudio.

Read from original source tervistavstuudio.ee

Dropdown

all articles

UUS! Osteopaat Kadri Carrico (Osteopaatia Akadeemia). Vabad ajad 01.11

Paljude kehaliste kaebuste ja haiguste tekkepõhjuseks on tugi ja liikumisaparaadi häireseisundid. Anatoomiliste kõrvalekallete leidmine ning vaba närvienergia j
tervistavstuudio.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.