For more information:

NORDIC KOOLITUS OÜ

Business media and news feed
?
it training, Management Training, project management, office programs, website administration, social media management, Ads, Content Creation, Processing, computer graphics
What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

- Kadi K.

Koolitused korraldatud ülimalt professionaalselt. Olen õppinud seal juba mitmeid kursusi ja olen alati väga rahul olnud.

- Kerli K.

Olen väga õnnelik, et Nordic Koolitus pakub kontoritöötaja arenguprogrammi. See on suurepärane võimalus täiendada oma oskusi ja saada tööturule paremini konkurentsivõimeline.

- Eveli E.

Tänu Nordic Koolitusele sain ma oma esimese töökoha. Koolitus oli väga huvitav ja selge, mis tegi õppimise lõbusaks. Suurepärane!

Universal Analytics vs Google Analytics 4 – millised muutused ootavad ees?

Aastal 2020 esitleti maailmale Google Analytics 4 ehk GA4, mis hakkab asendama Universal Analyticsit ehk UAd. Liigume nüüd ajas edasi […] The post Universal Analytics vs Google Analytics 4 – millised muutused ootavad ees? appeared first on NORDIC KOOLITUS.

Read from original source nordickoolitus.ee

Dropdown

all articles

Osta koolituspass ja säästa koolituskuludelt

Mis asi on koolituspass? Koolituspass annab võimaluse osaleda erinevatel koolitustel päevade arvu alusel, muutes seeläbi koolituse hinna soodsamaks. Koolituspas
nordickoolitus.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.